Half Moon Bay

Half Moon Bay

A széles Half Moon Bay strandja, amely, mint a neve is mutatja, félhold alakú, Antigua és Barbuda egyik leghíresebb strandja. Antigua keleti részének a városoktól távoli részén található, és egyike azon kevés strandoknak, amelyeket nem vesznek körül üdülőhelyek.

Antigua - 10 legolcsóbb szálloda a booking.com-on

A Half Moon Bay Beach-et gyakran emlegetik a különböző utazási oldalakon az egész ország legjobb strandjaként, de véleményünk szerint határozottan vannak ennél jobb strandok is Antiguán, ahol úszni lehet. Ha azonban jobban kedveli az eldugottabb, minimális látogatóval rendelkező helyeket, akkor a Half Moon Bay nem fog csalódást okozni.

Úszási és strandolási lehetőségek

A több mint 500 méter hosszú Half Moon Bay strandja nagyon tágas, és finom fehér homok borítja, amelyet helyenként hínár borít.

A strandon számos napozóágy- és napernyőkölcsönző található, valamint három bár vagy egyszerű strandétterem a parkoló közelében. A strand nagy része azonban létesítmények nélküli.

A fürdőzés úszni vágyóknak és a hullámok szerelmeseinek alkalmas. A tenger itt nem olyan nyugodt, mint a sziget déli vagy nyugati részén található zárt öblökben, másrészt viszont a hullámok nem veszélyesek. A víz alatti látási viszonyok azonban a Half Moon Bayben rosszak, ezért a strand nem alkalmas búvárkodásra.

Hogyan juthat el a strandra?

A fő körútról egy rövid kitérő vezet a part mentén. Nincs jelölve, de a főútról jól látható a strand, így nem lehet eltéveszteni.

Foglaljon autót az Antigua repülőtéren

A strandon az ingyenes parkolóban parkolhat, amely elég nagy, és soha nem telik meg.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.