Antigua és Barbuda - hagyományos ételek

Antigua és Barbuda

Helyi konyha

Antigua nemzetközi színvonalú ételeket kínál, különösen szusit, tenger gyümölcseit, birka- vagy kecskehúst, de a sült ételek is nagyon népszerűek itt. Éttermekben is ehetünk, de akár privát vacsorát is szervezhetünk a tengerparton (a Jolly Beachen még maga a séf is körbejár).

Kóstoljon meg mindent, a helyi alapanyagok, például a húsok, zöldségek és gyümölcsök frissek. A húsos különlegességek közé tartozik a kecskehús vagy a gombás köret.

Így egyél úgy, mint egy helyi

Vásároljon alapanyagokat a piacokon, és főzzön magának, vagy menjen helyi helyekre (Jose étterem, Alibaba - egészséges ételek).

Az Old Parham Roadon található Ali baba Bistro (az arab irodalom egyik legendájáról - Alibaba és a negyven rabló kalandos történetéről - kapta a nevét) népszerű hely a turisták és a helyiek körében egyaránt. A közel-keleti és nemzetközi konyha ínycsiklandó, egészséges ételek és nagy adagok kerülnek az asztalra. Például a tészta csirkével és Coca-Colával 24 xcd + 10% szervizdíjért jön ki.

A jó étkezés után egy vízipipával pihenhetsz, amelyet előkészítenek és pótfogantyúval az asztalhoz visznek. Többféle gyümölcsdohány közül választhatsz. Mi a barackot ajánljuk, ami kellemes illatú és kellemes hangulatot teremt.

Szokásos éttermi árak

Az árak a szálláshelytől és az évszaktól függően változnak. A reggeliért minimum 10 usd-ot kell fizetni, de az összeg elérheti a 20 usd-ot is. Az ebédek 20-100 usd között mozognak, hasonlóan a vacsorák esetében is. Ismétlem, minden a tárgyalástól és a kommunikációtól függ.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.