Rólunk

Igazi utazók által írt útikönyvek.

Víziónk

Szeretjük felfedezni az emberekben a kalandort

Hisszük, hogy egy rendkívüli, felejthetetlen történetekkel teli élet több, mint észrevétlenül átvitorlázni. Idegen kultúrákkal kapcsolatba kerülni, felfedezni bolygónk vad szépségét, megismerni önmagunkat - ez a vágy mindannyiunkban ott rejtőzik.

Tevékenységünkkel szeretnénk lehetővé tenni, hogy bárki, akinek kalandvágyó szíve van, elindulhasson élete utazására. Megfizethetően, tartalmasan, és megosztásra érdemes élményekkel teli zsebbel visszatérve - bárhol is várjanak ránk.

Történetünk

Európa szívéből a világba

Történetünk 2012-ben kezdődött. Ekkor döntött úgy David, hogy egy utazási blogon keresztül megosztja a repüléssel és az olcsó repülőjegyek felkutatásával kapcsolatos tudását az utazótársakkal.

Megalapította a Cestujlevne. com-ot a Cseh Köztársaságban, egy kis országban, Európa szívében.

A kis utazási blog néhány év alatt számos médium által idézett szakértői portál lett. Az olcsó repülőjegyekkel kapcsolatos tanácsokat átfogó és gyakorlatias útmutatók egészítették ki a repülőterekről, légitársaságokról, majd országokról és úti célokról.

Több ezer oldalnyi egyedi utazási tartalom jött létre, és a portál ma már messze a legolvasottabb utazási oldal a Cseh Köztársaságban.

Tíz évvel később született meg az ötlet, hogy az utazási élményt a világ más részeiről érkező kalandorok számára is elérhetővé tegyék. Így született meg a Cestee.

Fokozatosan lefordítva és frissítve a tartalmat, Cestee . és hamarosan más nyelvi változatok jöttek létre.

Csapatunk

Az arcok a Cestee mögött

Avatar uživatele
David Eiselt

alapító és vezérigazgató

302 járat49 meglátogatottország

Üdvözlöm, a nevem David Eiselt, és én vagyok a Cestee alapítója. Szeretem a repülést, és már tanulmányaim alatt dolgoztam légiutas-kísérőként egy légitársaságnál, poggyászkezelőként vagy biztonsági ellenőrként a prágai repülőtéren.
Az iskolát repülésből diplomával végeztem, és mérnöki diplomát szereztem.
Szeretek Délkelet-Ázsiába utazni és rövid kirándulásokat tenni az európai fővárosokba.

Twitter | LinkedIn | Flightradar

Avatar uživatele
Jan Sramek

back-end master

27 meglátogatott ország

Honza a back-endért felelős. Ő felel a nullák és egyesek belsejéért, kezeli az adatbázisokat és programozza a weboldal működését. Az ejtőernyőzés népszerűségének köszönhetően Honza több felszállást tudhat maga mögött, mint leszállást.

Avatar uživatele
Tomas Brzek

front-end master

97 járat36 meglátogatottország

Tomas területe a front-end. Ő gondoskodik arról, hogy a nullák és egyesek konglomerátuma olyan grafikai formát öltsön, amely tetszik a szemnek. Tomas odafigyelése a részletekre minden oldalon látható.

Krystof Hajek

főszerkesztő

540 járat73 meglátogatottország

Krystof néhány hét alatt megteremtette a mai legnagyobb repülőtéri és légitársasági utazási adatbázisok alapjait. Krystof számára a repülés hobbi. Nem találni még egy olyan embert, aki reggel összepakol, délre repül, este pedig északról tér vissza.

És még több százan. Útikönyveink elkészítéséhez olyan helyi külföldiekkel és kalandorokkal dolgoztunk együtt, akik már elég időt töltöttek a területen ahhoz, hogy megbízható tanácsokat tudjanak adni más, most induló utazóknak.

Tartalmunk

Mit talál az oldalon

Légitársasági útmutatók

Ellenőrizze a megengedett poggyászmennyiséget, a check-in lehetőségeket, a repülési útvonaltérképet vagy olvassa el a repülési értékeléseket. Mindezt megtalálja a repülési útmutatók.

Repülőtéri útmutatók

Tippeket kaphat a városközpontba vezető legjobb közlekedési lehetőségekről, a poggyászmegőrzésről vagy a repülőtéri várókról. Több száz repülőtéren szálltunk már le, és íme a tippjeink. repülőtéri útikalauzok.

Módszereink

Hogyan készül a tartalom

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai kor és az internet tele van információval, és mindent megírtak már. Amit az embereknek nem volt idejük megírni, azt a mesterséges intelligencia megírta. Mi mégis folyamatosan személyesen írunk és készítünk csodálatos útmutatókat, amelyek naponta utazók százainak és ezreinek segítenek.

Hogyan lehetséges ez?

Tartalmainkat a részletekre való odafigyeléssel készítjük. Utazók vagyunk. Számtalan helyre utaztunk, és mindegyiknél előzetesen elvégeztük a kutatást, és felkutattuk azokat az információkat, amelyeket most mi magunk írunk. Tudjuk, hogy az interneten található tartalmak többsége elavult, hiányos és különböző minőségű oldalak tucatjain szétszórva található.

Úgy döntöttünk, hogy rendet teszünk. Az útikönyveket az általunk meghatározott szabványok szerint írjuk, és minden egyes útikönyvnek választ kell adnia minden lehetséges kérdésre, amelyet az utazók az utazás előtt feltehetnek.

Mindent egy helyen, egy formátumban és egységes vázlatban.

Saját tapasztalataink alapján írunk. Az egyes helyeken személyesen jártunk, vagy alapvető információkat kaptunk más utazóktól, akik már jártak ezeken a helyeken, és szerkesztettük a tartalmat.

Ezenkívül folyamatosan frissítjük a tartalmat, és linkeket adunk hozzá a közlekedési vállalatok, légitársaságok, múzeumok vagy más látnivalók és nevezetességek hivatalos honlapjaihoz.

Átláthatóak vagyunk. Ezért nyilvánosan írunk arról, hogyan keresünk pénzt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.