Reklámpolitika

Webes tartalom monetizálási módszereink

Ahhoz, hogy a legmegbízhatóbb és legátfogóbb gyakorlati utazási tanácsokat adhassuk, sok időt kell rászánnunk. A tartalomírás a megélhetésünkké vált, és ezek a mi standardjaink a tartalom pénzzé tételére.

Affiliate linkek

A tartalom monetizálásának fő forrása a partneri marketing egy formája. Ez egy jutalékalapú modell.

Abban a pillanatban, amikor Ön a szállásszolgáltatókhoz, például a Booking.com-hoz, légitársaságokhoz, autókölcsönző cégekhez vagy más utazási irodákhoz vezető linkjeinken keresztül kattint, és megvásárol egy adott szolgáltatást, mi visszautalási jutalékot kapunk.

Az így kapott összeg nem változik az Ön számára, függetlenül attól, hogy közvetlenül a szolgáltató weboldalára megy, vagy a mi linkünkön keresztül. A jutalékpénz a szolgáltató marketingköltségvetéséből származik.

Első a felhasználói élmény

Bár úgy tűnhet, hogy csak kiválasztott szolgáltatókat fogunk ajánlani a profitunk érdekében, ez nem így van.

Körültekintően választjuk meg, hogy kit ajánlunk. Az Ön és a mi tapasztalatunk az első. Azt szeretnénk, hogy mindig megbízhasson tanácsainkban és tippjeinkben. Csak olyan szolgáltatásokat ajánlunk, amelyeket érdemes ajánlani, függetlenül attól, hogy kapunk-e jutalékot értük.

Ráadásul ma már gyakorlatilag bárkivel együtt lehet dolgozni. Sok céget azonban nem fogunk ajánlani, még akkor sem, ha ebből anyagi hasznunk származhat. Ennek oka, hogy egyszerűen nem bízunk bennük, vagy saját tapasztalatainkból tudjuk, hogy jobb elkerülni őket.

Fizetett partnerségek

A portál működésének több mint 13 éve alatt mindössze egyetlen alkalommal fogadtunk el olyan lehetőséget, hogy anyagi ellenszolgáltatásért cserébe tartalmat írjunk, és ez még mindig azzal a kilátással történt, hogy az együttműködés affiliate partnerséggé alakul.

Oldalunkon nem talál olyan cikkeket vagy tartalmakat, amelyek olyan cégeket említenek, amelyek közvetlenül fizettek nekünk.

Vagy megbízunk a cégekben és szolgáltatásaikban, vagy egyáltalán nem említjük őket.

Hirdetési bannerek

Az egész internetet ma már reklámbannerek borítják. A mi weboldalunkon is láthatja őket.

Nincs befolyásunk a tartalmukra, és semmilyen módon nem állunk kapcsolatban ezekkel a cégekkel.

Nem sok reklámbannert fog találni a weboldalunkon. Igyekszünk tisztán tartani a teret, hogy Ön teljes mértékben a tartalmunkra koncentrálhasson, még akkor is, ha sokkal kevesebb pénzt keresünk.

Az Ön bizalma és elégedettsége ezzel az oldallal sokkal fontosabb számunkra.