Antigua és Barbuda - hol aludjak

Antigua és Barbuda

Antigua és Barbudára utazva a szállás lesz a legnagyobb tétel a költségvetésben. Melyek a legolcsóbb szálláshelyek? És hol a legjobbak? Olvassa el ezt a fejezetet.

Hol szálljon meg Antiguán

Antiguán számos olyan zártkerti luxusüdülőhelyet talál, amelyet nem kell elhagynia a nyaralása idejére, valamint olyan magánpanziókat vagy apartmanokat, ahol a helyiek kiadnak egy szobát vagy az egész ingatlant.

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizze az elérhető ajánlatokat és különösen az árakat:

Ha főszezonban, december és március között utazik Antiguára, érdemes jó előre foglalni, akár 6 hónappal vagy még tovább! Az ajánlatok gyorsan fogynak, és az árak jelentősen emelkednek, ahogy közeledik az utazás időpontja.

A legjobb üdülőhelyekkel rendelkező tengerpartok

Inkább a luxusüdülőhelyek magányában szeretne megszállni? Válasszon ezek közül a helyek közül:

Jolly Harbour

A Karib-tenger egyik leghíresebb üdülőhelye egy bekerített területen belül kínál szállodai és villaszállásokat. A gyönyörű strandokat luxusjachtok kikötője vagy egy nagy szupermarket egészíti ki.

Dickenson Bay

Az Antigua északi részén található híres strand a sziget egyik legélénkebb és legjobban felszerelt strandja. Dickenson Bay a repülőtérhez és a St. John's-i kikötőhöz is közel van, így a strandok közül a legjobb megközelíthetőséggel büszkélkedhet.

Long Bay

A sziget keleti részén egy kisebb, nyüzsgő strand található, rengeteg üzlettel és a vízi tevékenységek széles választékával, a környező területet pedig három nagyobb szállodai üdülőhely tölti ki. A Long Bay ideális a pihentető tengerparti nyaralással kombinált aktív pihenésre.

Olcsóbb üdülőhelyek

A "kedvező árú üdülőhely" kifejezés meglehetősen félrevezető Antigua esetében, mégis számos olyan hely van a szigeten, ahol a kisebb szállodák és panziók túlsúlyban vannak az extra drága üdülőhelyekkel szemben.

English Harbour/Falmouth

Antigua egyik legszebb területe a hátizsákos turisták és a luxusjacht-tulajdonosok körében egyaránt népszerű. English Harbour remek hely egy aktívabb nyaralás eltöltésére, a sziget felfedezésére, úszásra és búvárkodásra.

Old Road és Urlings

A délnyugati partvidék nyugodt városkáiban olcsóbb szállást találunk apartmanokban és kisebb üdülőhelyeken. Ezen a partszakaszon számos kisebb, gyönyörű strandot talál, egyet-egyet az egyhetes tartózkodás minden napjára.

St. John's fő városa

Ha nincs bérelt autója, szálljon meg a fővárosban. Minden buszjárat innen indul, és az éttermek, szupermarketek és szolgáltatások minden szolgáltatása együtt, egy kis területen található.

St. John's azonban nem bővelkedik szálláshelyekben. Csak néhány kis szálloda és magánlakás található.

Belföldön

A szárazföld belsejében találja a legolcsóbb vendégházakat és magánszobákat, de a strandoktól és az üdülőhelyektől távol szinte lehetetlen megszállni bérelt autó nélkül. A legtöbb szállást Potters és All Saints falvakban keresse.

Antigua legjobb üdülőhelyei

Nem szeretne kompromisszumot kötni a kényelem terén, és a legjobbra értékelt szállodai üdülőhelyeket keresi Antigua területén? Íme a mi választásunk a 3 legjobb szállodára:

  • Hermitage Bay ***** - A legjobb antiguai üdülőhelyet valószínűleg egy csendes helyen, Jolly Harbour közelében találja, és nehezen fog távozni.
  • South Point Antigua ***** - Egy intimebb üdülőhely az egyik legélénkebb és legszebb üdülőhelyen, English Harbourban.
  • Jumby Bay Island - Oetker Collection Hotel ***** - Antigua legdrágább és legfényűzőbb üdülőhelye a privát Long Islanden található, és abszolút magánéletet biztosít.

Antigua szállodai árak

Antigua és Barbuda drága úti cél, bár a karibi térségen belül inkább a kissé magasabb átlaghoz tartozik.

Itt 1 éjszakáért egy 2 ágyas szobában 100 és 180 dollár közötti összeget kell fizetni egy kisebb szállodában vagy apartmanban, és ritkán találunk 73 euró alatti árakat a belvárosi magánapartmanokban.

Foglalja le a legjobb tengerparti szállodát a booking.com oldalon.

A tengerparti üdülőhelyeken a legalacsonyabb árak 265 USD-nél kezdődnek, és a legluxusabb szállodákban önkényes magasságokba emelkednek.

A legmagasabb árak a főszezonban, decembertől április közepéig érvényesek. Ha ebben az időszakban utazik, javasoljuk, hogy jó előre foglaljon (4 hónappal vagy annál korábban).

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.