Antigua és Barbuda - internet és aljzatok

Antigua és Barbuda

Szüksége lesz konnektoradapterre, amikor Antigua és Barbudára utazik? És milyen az internet és a wi-fi hálózatok elérhetősége?

Elektromosság és konnektorok

A helyi elektromos hálózat 230 V-os és 60 Hz-es feszültségen működik, amely értékeket az Európában általánosan használt készülékek túlnyomó többsége gond nélkül kezel.

Az Antigua és Barbudán találhatókonnektorok és dugaljak A és B típusú ak. A megfelelő típusokat elsősorban Észak- és Közép-Amerikában, Kínában vagy Japánban használják. A más országokból érkező utazóknak ezért adapterre lesz szükségük.

  • A és B típusú aljzatok.
  • Feszültség: 230 V
  • Frekvencia: 60 Hz

Internet

Ingyenes wi-fi áll rendelkezésre minden szállodában, üdülőhelyen, és a magánpanzió- és apartmanüzemeltetők túlnyomó többsége is kínálja.

A nyilvános helyeken az éttermekben vagy gyorséttermekben ingyenes wi-fi áll rendelkezésre.

Prepaid adat SIM-kártyákat a karibi Digicel mobilszolgáltató kínál, amelynek sajnos nincs kirendeltsége a repülőtéren. A Digicel honlapján azonban regisztrálni kell, majd megvásárolni egy előre fizetett csomagot.

A legolcsóbb 3 napos csomag 3 GB adattartalommal 10 xcd-be kerül, míg a 7 napos csomag 7,5 GB-tal 45 xcd-be.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.