Nelson's Dockyard

Nelson kikötője

A Nelson admirálisról elnevezett hajógyár a nemzeti parkhoz tartozik, amelyhez egy történelmi erőd is tartozik, ahová egy szép túraútvonal vezet. A Nelson's Dockyard a nemzeti parkkal együtt az UNESCO Világörökség része, és Antigua és Barbuda leglátogatottabb nevezetessége.

Találja meg a legolcsóbb hotelt English Harbour területén

Az üdülőhelyet English Harbour városában találod a sziget déli részén, az azonos nevű öbölben.

Brit Történelmi Kikötő

A Nelson's Dockyardba belépve egy gyönyörűen felújított és parkosított, a 18-19. század fordulójáról származó épületekből álló városban találja magát. Ezek dokkként és vámházként szolgáltak a brit haditengerészet számára, amelynek jelentős helyőrsége volt itt.

A dokkokat ma luxusjachtkikötők veszik körül. Az épületek egy része látogatható, de csak azokon a részeken, ahol szuvenírboltokat, kávézókat vagy éttermeket építettek.

Az egyik épületben a Réz- és Fűrészáruüzletben lehet megszállni.

Séta a kilátással rendelkező erődhöz

A dokkoknál egy 0,5 km hosszú túraútvonal indul egy kis félszigeten keresztül a Berkeley erődhöz, ahonnan idilli kilátás nyílik az English Harbourban és a Freeman's Bayben horgonyzó jachtokra.

Belépődíjak és nyitvatartási idő

A Nelson's Dockyard naponta 9-17 óra között tart nyitva.

A belépő 15 usd vagy 40 xcd, és tetszőleges számú belépőt tartalmaz. Természetesen a Copper and Lumber Store-ban megszálló vendégek nem fizetnek belépőt.

Hogyan juthat be?

Egy hatalmas ingyenes parkoló van közvetlenül a bejárat előtt, amely az English Harbouron keresztül vezető út végén található. A 17-es járat kisbuszai is itt szállnak meg, amelyek rendszertelen időközönként (5 és 30 perc között) közlekednek St. John's fő városából.

Foglaljon autót az Antigua repülőtéren

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.