Pigeon Point Beach

Pigeon Point strand

Ez az idilli kis strand Falmouth kikötőjének csendes öblében található, közel a népszerű English Harbour üdülőhelyhez, és a sziget egyik legkönnyebben megközelíthető strandja.

Találja meg a legolcsóbb hotelt English Harbour területén

A Pigeon Point Beach népszerű hely a lélegzetelállító naplementék megtekintésére, amelyek itt szinte pontosan a horizont fölött, az öböl keskeny bejárata és a szomszédos Montserrat-sziget fölött nyugszanak.

Úszási és strandolási lehetőségek

A Pigeon Point Beach-en finom fehér homok fogadja, amelyet véletlenszerűen fák tarkítanak, szellős, mégis árnyékos környezetet teremtve. A tengerpartnak a tenger felé eső része tiszta fű, míg a Pigeon Point Beach legvégső szélei sziklásak.

A vízbe való bejutás fokozatos és nagyon biztonságos, ahogy a rendkívül nyugodt öbölben való úszás is.

A strandon pavilonok találhatók padokkal és egy étteremmel.

A Pigeon Point Beach nagyon népszerű a helyiek és a turisták körében egyaránt, és hajlamos a zsúfoltságra, de mindig találhatsz helyet. A strand összesen körülbelül 200 méter hosszú, és 2 és 15 méter közötti szélességű.

A csendesebb és vadabb Widnward Beach

A kis félsziget, amelyen a Pigeon Point található, általában remek hely a fürdőzésre.

Ha megunja a szárazföldön élénkebb hangulatú, de nyugodt tengerrel rendelkező Pigeon Point Beachet, innen kb. 5 perc sétával egy bekerített lakónegyeden keresztül eljuthat a teljesen más Windward Beachre.

Ez a strand tágasabb, teljesen mentes a kényelemtől, nagyobb hullámokkal és a látogatók minimális számával. A Windward Beachen általában csak egységek vannak.

A strand gyalogosok számára nyilvánosan is megközelíthető, csak szóljon a rezidencia portásának, hogy a Windward Beachre szeretne menni, és a portás egy rövid homokos ösvényen végigvezeti Önt.

Hogyan juthatsz el a strandra?

English Harbour belvárosából két aszfaltos utca vezet a Pigeon Point Beachre, amely minden autó számára ingyenes. Közvetlenül a strand mellett van egy elég nagy ingyenes parkoló, ahol mindig van szabad hely.

Foglaljon autót az Antigua repülőtéren

A strandra nincs buszjárat, a legtöbb utazó azonban gyalog teszi meg a rövid, dombos sétát, hogy eljusson ide. English Harbour központjából körülbelül 20 perc (kb. 1 km) alatt juthatunk el ide.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.