Devil's Bridge

Ördögök hídja

Ha megunja a tengerben való úszást és sznorkelezést, nézze meg a Karib-térséget egy másik szemszögből, és látogasson el a Devil's Bridge Natural Monumenthez. A kis sziklás félszigetet csipkézett mészkősziklák alkotják, és a tenger a sziklákat döngölve mutatja meg erejét.

Antigua - 10 a legolcsóbb szállodák közül a booking.com-on

Maga a félsziget teljesen kopár, néhány paddal és zuggal. A kilátás a nyílt tengerre lefegyverző, az Ördög hídja pedig helyenként olyan, mintha a világ vége lenne.

Az Ördög hídja kicsi, és legfeljebb 20 percet fogsz itt tölteni a kilátásban gyönyörködve. Egy természetes nyak köti össze a szárazfölddel, és a kétoldali kis strandokon akár úszni is lehet. Közvetlenül a félszigeten számos szuvenírboltot vagy illemhelyet látogathat meg.

Hogyan juthat el oda?

Az Ördög hídja csak autóval közelíthető meg egy földúton, amely a Long Bay felé vezető útról lekanyarodik. Az Ördög hídja Willikies városától kb. 2,5 km-re keletre található (útvonal a: google.com/maps).

Foglaljon autót az Antigua repülőtéren

Számítson arra, hogy az utolsó, kb. 1 km-es szakasz tele van lyukakkal és sziklákkal, de óvatossággal minden autótípus számára járható. Közvetlenül a félszigeten ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.