Jolly Beach

Jolly Beach

A Jolly Harbour a névadó strandjával Antigua és Barbuda legluxusabb üdülőhelyének számít, és az USA üdülőhelyeivel is összehasonlítható. A zárt közösség több szállodai üdülőhelyet és több száz nyaralót foglal magába, amelyeket hosszabb távra bérelnek ki a turistáknak.

Jolly Beach - kedvezményes tengerparti apartmanok

Van egy luxusjachtokkal teli kikötő és természetesen egy gyönyörű, tágas strand is.

Strandlétesítmények és nyilvános hozzáférés

Több mint 800 méteres hosszával a Jolly Beach a leghosszabb Antigua szigetén, és az egyik leglátogatottabb. Még így is rengeteg helyet talál itt magának, és különösen a strand északi vége szokott zsúfolt lenni.

A strand északi vége szegényesebb a szolgáltatásokban - a strand elején talál egy napozóágy- és napernyőkölcsönzőt (20 usd/nap/készlet) és 2 kis bárt.

A déli rész rendezettebb, és ott több előkelő bárt találunk, de néhány szolgáltatás (például a napágykölcsönzés vagy néhány vízi sportolási lehetőség) csak a szomszédos üdülőhely vendégei számára elérhető.

A Jolly Beachen a vízbe való belépés fokozatos, és a tenger általában nagyon nyugodt. A tengerfenék nem tagolt, ezért a Jolly Beach nem nagyon alkalmas búvárkodásra.

A strandra való belépés ingyenes és mindenki számára elérhető, nem csak a Jolly Harbourban tartózkodó vendégek számára.

Szállás Jolly Harbour

A szállás Jolly Harbourban nem olcsó, de az árért cserébe egy nagyon jól karbantartott, létesítményekkel ellátott üdülőhelyet, gyönyörű strandot és nyugodt környezetet kapunk. A legtöbb szállás azonban több személy számára kínál villákat, így az árak személyenként és éjszakánként 55 eur 73 eur között mozognak .

Ilyen például a nagyra értékelt Pimento Villa apartmanok, míg a legolcsóbb szállást a Harbour Island Residences vagy a Sugarfields Villa kínálja.

A Jolly Harbour szolgáltatásai és felszereltsége

A városban számos étterem várja a vendégeket, többnyire a drágább és előkelőbb kategóriába tartozó éttermek. A helyi kikötőben több ügynökség is kínál hajókirándulásokat, búvárkodást és jachtbérlést.

Jolly Harbour központjában egy nagyon jól felszerelt Epicurean szupermarket található, amely gyógyszertárral és három bankautomatával is rendelkezik.

Közlekedés Jolly Harbourba és parkolás

Jolly Harbour a nyugati parton fekszik, és Saint John's-ból a Valley Road főútvonalon keresztül érhető el. Ez az út az útvonal nagy részén új, és az egyik legjobb az országban.

Foglaljon autót az Antigua repülőtéren

A szupermarket körüli területre a nyilvános hozzáférés ingyenes, korlátozás nélkül. Magukhoz a villákhoz és szállodákhoz csak a vendégeik léphetnek be egy őrzött kapun keresztül. A nagyközönség számára azonban van egy nagy parkoló is, amely a "Beach Parking" felirattal van megjelölve. A parkolás itt ingyenes és időkorlátozás nélkül.

Jolly Harbour busszal/mikrobusszal is megközelíthető. A 20-as és 22-es járatok átlagosan 5-20 percenként indulnak a St. John's West buszpályaudvarról, a fővárosba 2,75 xcd a viteldíj. A buszok nem közvetlenül Jolly Harbourba mennek, hanem a főúton, a csomópontnál állnak meg (a helyszín a következő helyen található google.com/maps), ahonnan körülbelül 1 km-t kell gyalogolni a strandig.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.