Darkwood Beach

Darkwood Beach

A Dakrwood Beach egy kisebb strand a Valley Road főút mellett, és egyike azon kevés strandoknak a szigeten, ahol a buszok a közelben állnak meg.

Antigua - 10 legolcsóbb szálloda a booking.com-on

A strand felszíne finom fehér homok, a vízbe való bejárat pedig fokozatos és biztonságos. A tenger itt legtöbbször nyugodt, enyhe hullámokkal, de mivel a Darkwood Beachet nem védi semmilyen öböl, előfordulhatnak nagyobb hullámok.

A strand nagyon jól felszerelt, olcsó büfékkel, vízi sportolási lehetőségekkel, valamint napágy- és napernyőbérléssel.

Általánosságban elmondható, hogy a Darkwood Beach talán nem Antigua legszebb strandja, de mindenképpen az egyik legkönnyebben megközelíthető és legjobban felszerelt az olcsó utazó típusok számára.

A főút mentén bárhol parkolhatsz, szó szerint pár méterre a strandtól, és rengeteg hely van. Ráadásul a Saint John's-ból (West Bus Station) vagy Jolly Harbourból induló 22-es buszjárat is elhalad a strand mellett. A járat nem rendszeres, de napközben általában legalább 30 percenként közlekedik.

Megszállhat a fényűző 4*-os Tamarind Hills Hotelben vagy az olcsóbb Orrie's Beach Bar and Hotel ben kb. 2 km-re délre, a kisebb Turners Beachen.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.