Ffryes Beach

Ffryes Beach

A kevésbé ismert Ffryes Bay strandja tökéletes hely egy pihentető fürdőzésre a nagy üdülőközpontok és a tengerjáró hajók turistáinak tömegei nélkül, amelyek időről időre elárasztják a legismertebb strandokat.

Antigua - 10 legolcsóbb szálloda a booking.com-on

A helyiek és turisták körében egyaránt népszerű Ffryes Beach élénk, mégis csendes, nyugodt légkörrel rendelkezik.

A sziget legtöbb strandjához hasonlóan a Ffryes Beachet is finom fehér homok borítja, és kényelmes hozzáférést biztosít a tengerhez. A szomszédos Coco Beach-től eltérően a körülmények nem olyan jók a búvárkodáshoz, a fenék nem horpadt, és van néhány nagyobb hullám (de még mindig nagyon biztonságos).

A Ffryes Beach nagy előnye az egész strandot szegélyező, érett fák, amelyek szívesen látott árnyékot adnak. Alatta elszórtan asztalok és padok is vannak, amelyek tökéletesek a falatozáshoz. A helyi rögtönzött büfékben italokat vagy egyszerű ételeket vásárolhat, a strand végein pedig igényesebb éttermek találhatók.

Egészen a strandig autózhat, és ingyenesen parkolhat a tágas parkolóban. A Ffryes Beachre nincs buszjárat, de ezzel könnyen eljuthat a szomszédos Darkwood Beachre.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.