Dickenson Bay

Dickenson-öböl

A Dickenson Bay az utazóknak való, akik a tengerparti üdülőhely szolgáltatásainak és létesítményeinek teljes kényelmét szeretnék élvezni. A Dickenson Bay strandja a legjobban felszerelt egész Antigua területén. Éjjel-nappal élettel teli, és bár nagy részét szállodai üdülőhelyek foglalják el, a nagyközönség korlátlanul hozzáférhet teljes hosszában.

Antigua - 10 legolcsóbb szálloda a booking.com-on

A strand nagyjából 500 méter hosszú, és a sziget leglátogatottabb strandja. Ennek ellenére mindig lehet találni szabad helyet, különösen a strand északi végén.

Úszási és strandolási lehetőségek

A többi strandhoz hasonlóan a Dickenson-öblöt is finom fehér homok borítja, és a vízbe való bejutás fokozatosan történik. A tenger itt nem olyan nyugodt, mint a többi öbölben, mivel a Dickenson-öböl sokkal szélesebb és ezért nyitottabb. Ennek ellenére a hullámok itt nem veszélyesek, csak a búvárkodás feltételei nem túl jók a Dickenson-öbölben.

Gyakorlatilag az egész strandot bárok, éttermek és napozóágyak bérlése szegélyezi a nagyközönség számára. Készüljön fel az igazán magas árakra: két napozóágy és egy napernyő, valamint némi ebéd és ital bérléséért itt egy napra könnyen 80 usd fölött lehet fizetni.

A strand déli részén bizonyos szolgáltatások csak a helyi üdülőhely szállodai vendégeinek vehetők igénybe.

Szállás a strandon

Dickenson Bayt számos tengerparti üdülőhely veszi körül, tipikus karibi árakon.

A legolcsóbb aparthotel, a Bucaneer Beach Club *** esetében 238 euró körüli árakkal kell számolni éjszakánként, míg a legdrágább luxus Sandals Grande Resort ***** általában nem megy 1466 euró alá éjszakánként.

Hogyan juthatunk el a tengerpartra?

Dickenson Bayben a közlekedés jelenti a legnagyobb problémát. A nyilvános megközelítés csak a szállodák közötti szűk sikátoron keresztül lehetséges (google.com/maps), ahol nagyon kevés a parkolóhely: reggel 9:00 óra körül általában már foglaltak. Ezt követően a főút mentén kell parkolni, bonyolult és nem túl biztonságos módon, vagy egyszerűen egy másik strandra kell menni.

Autófoglalás Antigua repülőtéren

Van egy 50-es vonalú busz/kisbusz is, amely a St. John's-i nyugati buszpályaudvarról rendszertelen időközönként (amikor megtelik), azaz körülbelül 10-40 percenként egyszer közlekedik Dickenson Baybe. A buszmegálló a főút és az egyetlen bekötőút kereszteződésénél található, kb. 150 méterre a strandtól.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Antigua és Barbuda-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.