Mount Gay Rum lepárló üzem

Mount Gay

Barbadoson található a világ legrégebbi, folyamatosan működő rumszeszfőzdéje. A Mount Gay Rum Barbados egyik leghíresebb márkája, amely 1703 óta van a piacon.

Szálláshely keresése Barbadoson

A Mount Gay Distillery többféle túrát kínál a látogatóknak, attól függően, hogy mi érdekli őket. A gyártástól a koktélkészítő műhelyig a Mount Gay Rum szerves részét képezi az élménynek.

Szeszfőzdei túrák és árak

A Mount Gay Distillery többféle túrát kínál a nagyközönség számára. Mindig javasoljuk, hogy a túrákat online foglalják le a mountgayrum.com/tour-mount-gay legalább 3-4 nappal előre. Az időpontokat meglehetősen rendszertelenül tesszük közzé, hogy ne zavarjuk a normál működést. Ennek oka, hogy a Mount Gay lepárlóüzem még mindig működik, és az ország egyik legfontosabb exportmárkája.

Példák a túrákra és az árakra:

  • Túra a szeszfőzde gyártási területén - 70 usd
  • Mesterkurzus a rumkoktélkészítésben - 110 usd
  • Rumkóstoló - 25 usd
  • Kóstoló és koktélkészítő workshop - 50 usd
  • Teljes túraajánlat: mountgayrum.com/tour-mount-gay

Hová érdemes túrázni?

A Mount Gay két fő helyszínnel rendelkezik. A szeszfőzde Barbados északi részén, egy vidéki területen található (ahol a gyárlátogatásokat és néhány kóstolót tartanak), majd egy nagy épület a kikötő közelében, Bridgetownban, ahol a workshopokat és a prémiumkóstolókat tartják.

A helyszínt mindig a túra részleteiben adjuk meg.

Autóbérlés Barbadoson

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.