Barbados - hol aludjak

Barbados

Barbadosra utazva a szállás lesz a legdrágább tétel a költségvetésben. Melyek a legolcsóbb szálláshelyek? És hol a legjobbak? Olvassa el ebben a fejezetben.

Hol szálljon meg Barbadoson

Barbados számos olyan zártkerti luxusüdülőhelyet kínál, amelyet a nyaralás idejére sem kell elhagynia, valamint olyan magánpanziókat vagy apartmanokat, ahol a helyiek egy-egy szobát vagy az egész ingatlant kiadják.

Javasoljuk, hogy a jegyvásárlás előtt ellenőrizze az elérhető ajánlatokat és különösen az árakat:

  • Szálláshelyek megtekintése Barbadoson - booking.com
  • Szállás megtekintése Barbados - agoda.com

Ha főszezonban, december és április között utazik Barbadosra, érdemes jó előre foglalni, akár 6 hónappal vagy még tovább! Az ajánlatok gyorsan fogynak, és az árak jelentősen emelkednek, ahogy közeledik az utazás időpontja.

Üdülőhelyek és tengerparti szállások

Az üdülőhelyek, szállodák, apartmanok és üdülőhelyek legnagyobb koncentrációját a déli és a nyugati parton keresse, amelyek gyakorlatilag folyamatosan beépített területek.

A tengerpartok panorámáját nem rontják el a magas betonépületek. Az apartmanházak és üdülőhelyek általában alacsonyabbak és a pálmafák közé fulladnak.

A legtöbb szálláshely Bridgetown fő városában található, különösen annak déli részén, Hastings, Rockley és St. Lawrence városrészekben. A város nagyon élénk, rengeteg szórakozási lehetőséggel, szupermarketekkel, éttermekkel és a szálláshelyek széles skálájával az olcsóbb magánlakásoktól a drága üdülőhelyekig.

Népszerű üdülőhely a sziget legdélebbi részén található Oistins városa, amely nyugodtabb hangulatú, kivéve a nagyon élénk hétvégéket, amikor éjszakai halpiacokat tartanak. Oistinsben inkább olcsóbb magánapartmanokban vagy nagyon drága üdülőhelyeken szállhat meg.

A nyugati parton csendesebb üdülőhelyek, keskenyebb strandok és drága, teljes körű szolgáltatást nyújtó üdülőhelyek találhatók. Ha nyugodt és zavartalan nyaralásra vágyik Barbadoson, de mégis a kényelmi szolgáltatások teljes skálája a rendelkezésére áll, akkor ne keressen tovább Holetownban vagy Westonban.

A sziget délkeleti részén egészen más környezet várja Önt, széles, sík síkságok minimális növényzettel, sziklák alatti kis strandok nagy hullámokkal és kevés látogatóval. Az itteni városok nagyon csendesek, és ideálisak hosszabb tartózkodásra, ha van bérautója.

A sziget belseje és keleti része

Ha nem szeretne időt tölteni Barbados sűrűn lakott nyugati és déli részén, megpróbálhat szállást találni a középső vagy keleti részen, ahová ritkán mennek turisták.

Itt nem sok szálláslehetőség van, de amiket talál, azok általában lényegesen kedvezőbb árúak, mint a jól ismert üdülőhelyek.

Hotelárak Barbadoson

Barbados drága úti cél, és még a Karib-térségen belül is az átlagosnál magasabbak az árai.

Egy éjszakáért egy 2 ágyas szobában itt 100 és 180 usd között kell fizetni egy kis szállodában vagy apartmanban, csak ritkán találunk 80 usd alatti árakat a hátországban lévő magánapartmanokban.

Olcsó szállások keresése Barbadoson

A legalacsonyabb árak a tengerparti üdülőhelyeken 290 usd-tól kezdődnek, és a legluxusabb szállodákban önkényes magasságokba emelkednek.

A legmagasabb szállásárak a főszezonban vannak, decembertől április közepéig. Ha ebben az időszakban utazik, javasoljuk, hogy jó előre (legalább 4 hónappal) foglaljon szállást.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.