Maxwell Beach

Dover Beach

A Bridgetown déli részén fekvő Maxwell kerületet tartják Barbados déli részének legluxusabb tengerparti célpontjának. Maxwell és Dover gyönyörű helyi strandjait fotogén kókuszpálmák, luxus üdülőhelyek és drága éttermek veszik körül.

Szálláshely keresése Barbadoson

Az utcák és a járdák érezhetően rendezettebbek, és jobb szupermarketek és éttermek is találhatók.

A strandok megközelíthetősége

A helyi strandok Barbados legjobbjait kínálják. Finom fehér homok, kényelmes és biztonságos vízhez jutás és trópusi táj kókuszpálmákkal.

Mind a Maxwell, mind a Dover Beachen napágy- és napernyőbérlést, valamint drágább bárokat és strandéttermeket talál. A helyi strandok egyetlen hátránya, hogy általában nagyobbak a hullámok, és ezért nem olyan jók a búvárkodási feltételek. A hullámok azonban ritkán olyan nagyok, hogy veszélyesek legyenek.

Bár különösen a Maxwell Beachet szó szerint luxusüdülőhelyek veszik körül, a strandra való belépés mindenki számára ingyenes.

Szállás Maxwellben

A Maxwell környéki strandok olyan utazóknak nyújtanak szállást, akik szeretik a rendet, a gondozott utcákat és a bőséges létesítményeket. Bár itt találja a legdrágább babradosi üdülőhelyeket, Maxwellben még mindig megszállhat éjszakánként 130 usd alatt 2 fő részére olcsóbb apartmanokban vagy szállodákban.

A legolcsóbbak közé tartoznak a címben szereplő szállodák:

A legdrágább és legjobb szállodák viszont Sandals Barbados ***** vagy Sandals Barbados néven találhatók. White Sands Beach Condos ****.

Közlekedés a strandokhoz

A 7-es főút jelzésű út a part mentén halad, 150 méterre a strandoktól.

A közlekedés ezért inkább busszal vagy a jóval forgalmasabb ZR-ekkel, azaz pontos útvonallal rendelkező közös taxikkal történik. Ezek Bridgetownból (Constitution River Terminal) a déli part mentén egészen Oistinsig közlekednek, néhány (a 3D vonal) pedig a repülőtérig. A járatok járatsűrűsége körülbelül 5-10 perc.

A kis furgonokat óránként 1-2 alkalommal kiegészíti egy hagyományos nagy busz, amely Bridgetownban a Fairchild Street állomáson végződik.

A szigeten való közlekedéssel kapcsolatos részletes információk a Barbados közlekedése című fejezetben találhatók.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.