Konnos Beach

Connos-öböl

Ezt a Protaras központjától mintegy 2,5 km-re található öblöt a földi paradicsomnak neveznénk. Ez a gyönyörű, sziklákkal és barlangokkal körülvett strand egy csendes öbölben található, kristálytiszta vízzel, ahol kényelmes homokos bejáraton keresztül, sziklákon és természetesen kialakult medencéken keresztül lehet a vízbe menni.

  • Finom világos homok
  • Fotogén környezet
  • Méretek kb. 100 x 20 méter

Szállodák Ayia Napa strandja közelében

A Konnos strandtól kb. 300 méterre egy gyalogösvényen juthat el a Küklopsz-barlanghoz, egy kb. 20 méterrel a tengerszint felett található sziklaképződményhez, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. A belépés ingyenes.

Szállás

Ha közvetlenül a Konnos Beach mellett szeretne megszállni, számos apartman és stúdió áll rendelkezésre. Néhány a legjobbak közül Konnos Bay Gardens, Konnos Hight Vila, Leda Villa.

Keressen még többet a közeli Protaras üdülőhelyen.

Szállítás

Ayia Napából és Protarasból a 101-es, 102-es, 705-ös és 706-os buszokkal juthat el oda, és a Konnos Beach megállónál szálljon le. Néha a Konnos Bay nevet is használják. Az Ayia Napa környéki tömegközlekedésről részletesen az osea.com.cy oldalon tájékozódhat.

A strandhoz vezető széles utca mentén ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Ciprus-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.