Nissi Beach

Nissi strand

Ciprus egyik legjobb és Európa-szerte ismert strandja, amelyet nem szabad kihagyni, a Nissi Beach, amely körülbelül 1,5 km-re található Ayia Napa központjától. A Nissi Beach remek hely a jól megközelíthető, teljes felszereltséggel, tiszta vízzel és gondozott környezettel rendelkező strandok szerelmeseinek.

  • A finom világos homok
  • Nagyon sekély víz és fokozatos, sziklák nélküli bejutás a tengerbe
  • Nyugodt, széltől védett tenger
  • Méretek kb. 400 x 50 méter

Szállodák Ayia Napa strandja közelében

Úszási és strandolási lehetőségek

A Nissi strand városi jellegű, szállodai üdülőhelyek veszik körül, amelyek azonban nem magas épületekkel díszítik a környéket, hanem inkább pálmafák övezete mögött rejtőznek. A strandról nyíló kilátást egy körülbelül 50 méterre lévő gyönyörű sziklasziget uralja, ahová könnyen el lehet úszni.

A Nissi Beachen való fürdőzés ideális a gyermekes családok számára, különösen azért, mert a tenger még a parttól 100 méterre is sekély. A sekély, nyugodt víz biztonságában nemcsak úszni taníthatja gyermekeit, hanem különféle vízi játékokat is játszhat velük.

A strandra nem kell belépődíjat fizetni, és teljes körű szolgáltatásokkal rendelkezik: számos étterem és bár, egy kis aquapark, különböző vízi sportok és tevékenységek, és természetesen napozóágy- és napernyőbérlés (15 eur egy napernyőből és két napozóágyból álló szettért).

Szállodák a Nissi strand közelében

Számos szálloda és üdülőhely veszi körül a strandot, de Nissi hírneve a magasabb árak formájában is megmutatkozik, amelyek a főszezonban 120 eurónál kezdődnek éjszakánként 2 fő részére.

Szállítás

A Nissi strand közel van az Ayia Napán átvezető főúthoz, és közvetlenül a strand mellett ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Ez azonban nagyon gyorsan megtelik, és 9 óra körül már nincs hol megállni.

Ezért jobb, ha a buszokat használja, amelyek a strandtól kb. 70 méterre állnak meg. Itt állnak meg a Larnacából és Nicosiából induló InterCity távolsági járatok, valamint az OSEA helyi tömegközlekedés, amely az aquaparkba, Ayia Napa központjába, Cape Grecóba és Protarasba is elvisz.

A 101, 102, 201, 501, 502, 510, 704, 705, 709, 710, 711-es vonalak megállnak a strandon.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Ciprus-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.