Bottom Bay Beach

Bottom Bay strand

A sziget keleti partja nem is különbözhetne jobban a nyugatitól és a déli parttól. A nagy hullámok vonzzák a bodysurfinget, és a sziklás sziklák alatt megbúvó kis strandok gyönyörű fotogén látványt nyújtanak. Az alacsony látogatószám és a rengeteg magányos hely bónuszként szolgál.

Szálláshely keresése Barbadoson

A Babrados ezen részének talán legszebb strandja a Bottom Bay Beach Barbados legkeletibb pontjának közelében található.

Úszási és strandolási lehetőségek

Bottom Bay Beach lenyűgöz mesés tájával, számos karcsú kókuszpálmával, körülbelül 15 méter magas sziklákkal és finom fehér homokkal.

A strand alkalmas gyakorlott úszóknak vagy egyszerűen csak napozásra. A hullámok itt általában nagyok, és a strand középső részén elég erős áramlatok sodorhatják ki a tengerbe.

A Bottom Bay Beach oldalon nem talál semmilyen kényelmi szolgáltatást, kivéve az alkalmi kókusztejes turmixokat és apró ajándéktárgyakat árusító árusokat. Ezért mindig hozzon magával sok készletet, a strandtól sétatávolságra nincsenek üzletek vagy éttermek.

Szállítás a strandra

A Bottom Bay Beach oldalra a legegyszerűbben autóval lehet eljutni. Az aszfaltozott Bottom Bay Road felvisz a sziklák fölé, ahonnan már csak néhány lépésre van a tengerpart. Bárhol, ahol van hely, ingyenesen parkolhatsz.

A legközelebbi buszmegálló kb. 800 méterre van a strandtól (gyalogos útvonaltérkép: google.com/maps), de a járat nem túl gyakori (óránként kb. 1-2 járat, rendszertelen időközönként).

Autókölcsönzés Barbadoson

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.