The Soup Bowl

A levesestál strand

A sziget keleti partján található Bathsheba vad és lélegzetelállító strandja fotogén kilátással és a Barbados nyugati és déli partjaitól annyira eltérő, drámai partvonallal örvendezteti meg Önt.

Szálláshely keresése Barbadoson

A strand népszerű a szörfösök körében, köszönhetően az Atlanti-óceánról érkező magas hullámoknak. Azok, akik nem szeretik a vízi sportokat, élvezni fogják a vízből kiálló fenséges szikladarabok látványát, amelyek e strand jellegzetességei.

Úszási és strandolási lehetőségek

A The Soup Bowl strand lazán kapcsolódik a környék más strandjaihoz. Mindegyiket finom, világos homok borítja, gyakran algával keverve. A sziklák körül kisebb kavicsok is lehetnek.

The Soup Bowl Barbados keleti részének többi strandja gyakorlatilag mentes a kényelmi létesítményektől, és az Atlanti-óceán fenséges látványa teljes mértékben megmutatkozik.

Az itteni strandokon nem talál napozóágy-kölcsönzőket, éttermeket vagy üzleteket. Nincsenek vízi sportokat kínáló bódék sem, és a szörfösöknek saját felszereléssel kell beérniük.

Szállás Bathsheba

Bathsheba városában szálljon meg, ha a sűrűn lakott nyugati részhez képest más szemszögből szeretné megtapasztalni Barbadost. Közvetlenül a tengerre néző tengerparton talál egy drágább szállodát. The Atlantis Historic Inn *** nagyon tágas lakosztályokkal.

Nagyon olcsó szállást teljesen felszerelt házakban kínál egy vendégház Rest Haven Beach Cottages. Egy éjszaka 2 fő részére itt mindössze 58 usd-ért van, ami az egyik legalacsonyabb ár a szigeten.

Közlekedés - Bathsheba

A strand közvetlenül Bathsheba városában található, amelyen áthalad a szigetet körülvevő körgyűrű. Bridgetown 27 km-re van (útvonaltérkép: google.com/maps). Az út mentén bárhol ingyenesen lehet parkolni a rögtönzött parkolókban.

Autókölcsönzés Barbadoson

Bathsheba Bridgetownból óránként kb. 1-2 alkalommal busszal és minibusszal is megközelíthető.

  • A 99-es vonal (furgon) a Constitution River Terminal-tól indul.
  • A 6-os vonal (busz) a Fairchile Street terminálról indul.

Bathsheba körülbelül 2 óránként egyszer az 1A buszjárattal is megközelíthető Speightstownból.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.