St. Nicholas Abbey

Szent Miklós apátság

Egy gyarmati ültetvényház, egy nagy rumszeszfőzde, kiterjedt rétek és legelők, valamint egy történelmi gőzvasút, amelyet egykor a cukornád szállítására használtak, ma pedig turistalátványosság.

Szálláshely keresése Barbadoson

Mindezt a St. Nicholas Abbey birtokon találja meg Barbados északi részének békés, lankás hátországában.

Egy jakobinus ékszer

Bár a név az egyházzal való kapcsolatot idézheti, a valóságban a St. Nicholas Abbey soha nem volt igazi apátság. Az 1658-as alapításától kezdve egy cukornádültetvényen lévő palotaszerű otthon volt, amelyhez később egy rumszeszfőzde is csatlakozott.

A birtok főépülete, a The Great House, tipikusan anglikán jakobinus építészeti stílusban épült, és ma már egyike annak a mindössze 4 ilyen épületnek a nyugati féltekén, Nagy-Britannián kívül.

Utazzon vissza a gyarmati múltba!

A Szent Miklós birtok egésze nyitva áll a turisták előtt. A The Great House túra részeként a rumgyárat és a cukornádültetvényeket is meglátogathatja.

Tegyen egy kört a történelmi gőzvasúton, amelyet korábban kizárólag teherszállításra használtak. A 20. század folyamán nagyjából 2 km hosszú körpályává alakították át, a tehervagonokat személykocsikká alakították át, és a vonal népszerű turisztikai látványossággá vált.

Belépőjegyek és nyitvatartási idő

Szombat kivételével naponta 9:30-tól 17:00 óráig tart nyitva, de az utolsó belépés 15:30-kor van.

A történelmi vonat indulása mindig 10:00, 11:30, 13:30 és 14:30 órakor.

A belépés a helyszínen fizetendő, előzetes online foglalás nem szükséges, az árak a következők:

  • The Great House csak (+ ültetvény és szeszfőzde) - 60 BBD
  • Csak vonatozás - 60 BBD
  • A The Great House és a vonatozás kombinációja - 100 BBD

Hivatalos információk és az aktuális árak a weboldalon találhatók: stnicholasabbey.com

Hogyan jutok el oda?

A Szent Miklós apátság csak autóval közelíthető meg, pontosabban a legközelebbi buszmegálló több mint 3 km-re van, és a járatok járatsűrűsége nagyon rendszertelen.

A birtokhoz aszfaltozott út vezet, Bridgetown pedig 27 km-re van, lásd az útvonaltérképet a következő oldalon google.com/maps.

Autóbérlés Barbadoson

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.