Animal Flower Cave

Állati virág barlang

Animal Flower Cave egy privát turisztikai látványosság, amelyet az azonos nevű étterem tulajdonosai üzemeltetnek, és amely Barbados szigetének legészakibb pontján található. Az itteni drámai és teljesen kopár partvonal lenyűgöző, meredek és csipkézett szikláival, amelyek régen víz alatti korallzátonyok voltak.

Szálláshely keresése Barbadoson

Az étterem közelében egy hatalmas, tengerszint feletti barlangba egy lendületes lépcsőn lehet feljutni, amelynek természetes medencéi a tenger hullámainak hullámzásával töltődnek meg.

A barlangba való belépés és úszás

A barlangba egy rövid és nagyon keskeny sziklán átvezető lépcsőn lehet bejutni. Egy tágas, három oldalról zárt barlangot fedezhetünk fel, amelynek falai nagyon zordak. A negyedik oldalról lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra és a hullámok összecsapására.

A több medencében nyugodtan úszhat, csak készítse elő fürdőruháját és törölközőjét, mielőtt belép a barlangba, mivel a barlang belsejében nem sok hely van.

A medencék nagyon sekélyek, ezért inkább egy rövid áztatásra számítson, mint igazi úszásra.

  • Nyitva tartás - 9:30-16:00 keddtől vasárnapig (hétfőn mindig zárva), nagy hullámok esetén mindig zárva marad.
  • Ár - 40 bbd / 20 usd
  • Hivatalos weboldal: www.animalflowercave.com

Walk the Reefs

Magánál a barlangnál talán még lenyűgözőbb a csipkés sziklaséta, amely ingyenesen látogatható, de a sziklák mentén vezető ösvények kiindulópontja a bekerített terület mögött van, így a nyitvatartási idő megegyezik a barlangéval.

Egyen jóllakottan, isteni kilátással

A Animal Flower Cave étterem közvetlenül a nyílt zátony felett kínál ülőhelyeket, és Barbados egyik legnépszerűbb étterme.

Ha ebédre tartasz ide, javasoljuk, hogy foglalj asztalt az étterem weboldalán.

Hogyan juthat el oda?

A legegyszerűbben autóval juthatunk oda, amely az aszfaltúton egészen a barlangokig vezet, és az ingyenes parkolóban parkolhatunk le. A Animal Flower Cave címre vezető leágazások ki vannak táblázva, de az utolsó néhány kilométert keskeny, aszfaltozott országúton kell megtenni.

Autókölcsönzés - Barbados

Közvetlenül a barlanghoz nem járnak buszok vagy ZR-ek (furgonok). A legközelebbi buszmegálló ezen a ponton van, körülbelül 850 méterre a barlangtól. Az 1C busz Speighstownon keresztül Bridgetownba félóránként egyszer jár erre, valamint a 9A és 90-es minibuszjáratok rendszertelen időközönként.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Barbados-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.