Korall-öböl

Korall-öböl

Coral Bay egy város Páfosztól mintegy 12 km-re északra Ciprus szigetén. Ez a gyorsan növekvő üdülőhely egyre népszerűbb a nagyvároshoz közeli, de nagyon csendes és jól karbantartott helyen fekvő tengerparti nyaralások számára.

Maga a városka főként szállodákból és apartmanokból áll, de van néhány étterem, egy szupermarket és szuvenírboltok is. A közeli nagyváros, Páfosz 30 percen belül elérhető további szórakozási lehetőségekért.

Strandok és úszás

A Coral Bay gyönyörű, finom, világos homokos strandjával , a kristálytiszta azúrkék vízbe való fokozatos belépésével és a strandot a nagy hullámoktól védő, gyönyörű öbölben való elhelyezkedésével nyerte el az utazók tetszését . Ezeket a feltételeket különösen a gyermekes családok, de az aktívabb nyaralás szerelmesei is értékelni fogják. A strandon a vízi sportok széles választéka várja, de bérelhet pedálost vagy csónakot is, és körbejárhatja az öblöt.

Természetesen napágyak és napernyők is bérelhetők (kb. 7,50 eur/szett egész napra).

A sziklás öböl szélei ideálisak a sznorkelezéshez is.

Szállás a Korall-öbölben

Apartmanhotelek, üdülő villák és kisebb szállodai üdülőhelyek várják a Korall-öbölben. Az üdülőhely modern, így a szálláshelyek is, az árak mégis kissé a ciprusi átlag alatt vannak, és ha előre foglal, a főszezonban már 55 eur/éjszaka áron is kaphat szállást 2 fő részére.

Szállodák és szállások Coral Bay

Közvetlenül a tengerparton főleg nagyobb létszámú (ideális esetben 10 fő feletti) csoportok számára alkalmas apartmanokat találunk:

Szállítás

Ha autóval érkezik Coral Baybe, a strandok melletti nyilvános parkolókban ingyenesen parkolhat.

Gyakori buszjárat is közlekedik, amelyet a következő társaságok üzemeltetnek pafosbuses.com/paphos-city-suburbs. Az egy útra szóló jegy 1,50 euróba, az egész napos jegy 5 euróba kerül. Ellenőrizze a Coral Baybe közlekedő buszjáratok menetrendjét:

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Ciprus-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.