Anse Marcel

Anse Marcel

Az Anse Marcel-öbölben található üdülőhely az egyik legluxusabb hely egész Szent Mártonon, és a francia rész legészakibb részén található.

Foglaljon le egy tengerparti szállodát kedvezménnyel a booking.com-on.

A türkizkék vizű idilli öbölben luxus üdülőhelyek és szállodák sorakoznak, és a nagyvárosoktól való távolsága igazán nyugodt nyaralást tesz lehetővé.

Strandok és úszás

Az Anse Marcel-öböl strandját finom fehér homok borítja, a víz pedig nagyon szelíd. A part mentén helyenként nagy, lapos sziklák húzódnak, de a vízbe való bejáratnál rengeteg tiszta homokos bejárat van.

A strand nagy része a nagyközönség számára is nyitva áll, nem csak a szálloda vendégei számára. A strandra a belépés ingyenes.

A zárt öböl miatt a tengervíz nagyon nyugodt, és az öböl szélei jó feltételeket teremtenek a búvárkodáshoz.

A strand egy része napozóágy-kölcsönzővel van felszerelve a nagyközönség számára (kb. 30 eur/nap egy 2 db napozóágyból álló szettért), a strand egy része csak a szállodai üdülőhelyek vendégei számára van fenntartva, a strand legkeletibb része pedig teljesen felszerelés nélküli, és mindenki számára bőven van hely.

A strandon nincsenek zuhanyzók, és csak a szállodai üdülőhelyek nagyon drága éttermei találhatók. Ha nem itt száll meg, javasoljuk, hogy hozzon magával sok ellátmányt.

Szállodák Anse Marcelben

Maradjon Anse Marcelben, ha nyugodt tengerparti nyaralásra vágyik, és a szállás kiválasztásakor mindenekelőtt a minőséget keresi.

A legjobb tengerparti üdülőhelyek aktuális elérhetőségét és árait a nevükre kattintva ismerheti meg.

Hogyan juthat el a strandra

Anse Marcel csak taxival vagy autóval érhető el.

A taxi ára az SXM repülőtérről 50 usd.

Ha autóval utazik, meglepődhet, hogy egy sorompóval ellátott ellenőrzőpontot talál, amely csak éjszakára zár be.

Napközben az átjáró mindenki és az autók számára szabad, és a strand melletti parkoló is ingyenes minden autó számára.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Sint Maarten-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.