Marigot

Marigot

Marigot Saint Martin francia részének fővárosa és legnagyobb városa, amely népszerű kiránduló- és szálláscélpont.

Marigot-t a Fort Louis nevű domb uralja. A helyi kikötőből indulnak a Saint Barthelemy és Anguilla szigetekre közlekedő nyilvános kompok.

Válasszon olcsó szállást Marigot-ban

Látnivalók és látnivalók

A legfontosabb műemlék a Fort Louis, amelyről külön helyszín részletesen írunk.

Az erődhöz vezető úton álljunk meg az 1941-ben épült kis St-Martin-de-Tours templomnál is.

Marigot a kikötő körül elszórtan található számos francia stílusú kávézóval nyűgöz le.

A város a bevásárlások fontos központjaként is szolgál. A kikötő előtt nagy halpiacot talál, a város környékén pedig több szupermarketet és egy áruházat, valamint különféle ruházati, kozmetikai és kiegészítő üzleteket.

Szállás Marigotban

A nagyszerű szolgáltatásokkal, valamint egy meglehetősen szép központtal rendelkező Marigot népszerű központ a szigeten való tartózkodásra, ha szeretné felfedezni Szent Mártont, és nem csak egy tengerparti üdülőhelyen tölteni az időt.

Marigotban számos olcsó szállást talál, az árak jóval 80 usd alatt vannak éjszakánként. Ezeket a szálláshelyeket ajánljuk:

Szállítás Marigot-ba

A francia oldalon minden minibuszjárat Marigot-ból indul, valamint egy nagyon forgalmas nemzetközi útvonal a holland részen lévő Cole Bay-en keresztül Philipsburgba.

A fő buszpályaudvar a kikötőtől körülbelül 350 méterre található (a helyszín a következő helyen található google.com/maps).

Több helyen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre:

A szigeten való utazással vagy a taxiárakkal kapcsolatos részletes információkért lásd a Közlekedés fejezetet.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Sint Maarten-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.