Sint Maarten - hol aludjak

Saint Martin

A szállás lesz a legdrágább tétel a költségvetésében, ha Szent Mártonra utazik, és szállodában száll meg. Itt azonban számos magánlakás működik, ahol az árak elfogadható szinten vannak.

Melyek a legolcsóbb szálláshelyek? És hol a legjobbak? Olvasson tovább ebben a fejezetben.

Hol szálljon meg St Martinban

Szent Márton számos olyan zártkerti luxusüdülőhelyet kínál, amelyet a nyaralás idejére sem kell elhagynia, valamint olyan magánpanziókat vagy apartmanokat, ahol a helyiek egy-egy szobát vagy az egész ingatlant kiadják.

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt nézze meg az elérhető ajánlatokat és különösen az árakat. Hasonlítsa össze az ajánlatokat a két fő oldalon, amelyek a legtöbb szállást kínálják Szent Mártonban.

  • Szálláshelyek megtekintése Saint Martin - booking.com
  • Szállás megtekintése Saint Martin - agoda.com

Ha a főszezonban, december és április között utazik Szent Mártonra, érdemes jó előre lefoglalni a szállást, akár 6 hónappal vagy még tovább! Az ajánlatok gyorsan fogynak, és az árak jelentősen emelkednek, ahogy közeledik az utazás időpontja.

Javasoljuk, hogy jóval előre foglaljon, és lehetőség van az ingyenes lemondásra, és idővel ellenőrizze az ajánlatokat, hogy van-e olcsóbb lehetőség.

Maho és Simpson Bay

A híres SXM repülőtér környéke tele van luxusüdülőhelyekkel, amelyek közül a Maho Beachen találhatóak a legjobbak, és kilátás nyílik a tengerre és a leszálló repülőgépekre.

Ha St Martinra elsősorban a repülőgépek és a tengerben való fürdőzés miatt utazik, Maho vagy Simspon Bay a legjobb szálláskereső területek.

A szállodai üdülőhelyek árai itt éjszakánként 230 usd-tól kezdődnek.

Orient Beach és Anse Marcel

Franciaország északi és keleti oldala a legnépszerűbb tengerparti úti célok közé tartozik.

Ez a terület Szent Márton legsűrűbben lakott részén kívül fekszik, ezért az egyik lényegesen csendesebb terület, mint például Philipsburg, Marigot vagy Maho. Ennek ellenére minden szükséges létesítményt megtalál itt.

Az üdülőhelyek árai itt is magasak, 200 usd-tól felfelé.

Oyser Pond és Dawn Beach

A holland és francia rész keleti határán található egy csendes üdülőhely, több luxus üdülővel.

Oyster Pond a híres Dawn Beach-csel nagyon kellemes, nyugodt légkörrel rendelkezik, rengeteg előkelő étteremmel és üzlettel.

A helyi szállodákban 200 usd-tól számítsanak árakra.

Marigot

St Martin legnagyobb francia városa népszerű a kedvező árú szállodák és a teljes körű turisztikai létesítmények miatt.

Marigotban megszállni remekül alkalmas azok számára, akik szeretnék felfedezni a szigetet, és közben spórolni a szálláson, hiszen 100 usd/éjszaka alatti ajánlatokkal is találkozhat.

Philipsburg

A holland rész fővárosa remek választás azoknak, akik a legnagyobb kikötő közelében szeretnének megszállni, és a városi tartózkodást szívesen összekötik a fürdőzéssel.

Közvetlenül a központban található egy hosszú strand. Ugyanakkor Philipsburgban 100 usd alatti árú szállodákat is találhat.

Cole Bay / Koolbaai

A holland részen található nagyváros szuper helyen van a sziget felfedezéséhez, hiszen a két fő kisbuszjárat egyike itt keresztezi egymást, és a főút is itt halad át.

Cole Bay nem egy szép város. Néhány lakóházból, raktárakból, autó- vagy bútorboltokból és két nagy szupermarketből áll.

Viszont lehet találni olcsó apartmanokat, amelyeknek az árcédulája jóval 80 usd alatt van éjszakánként.

St Martin hotel árai

Szent Márton drága úti cél, és még a Karib-tengeren belül is az átlag feletti az ára.

Egy éjszakáért egy 2 ágyas szobában itt 100 usd és 180 usd között kell fizetni egy kis szállodában vagy apartmanban, csak ritkán találunk 80 usd alatti árakat a belső területeken lévő magánapartmanokban.

10 legolcsóbb szálloda - St. Martin

A legalacsonyabb árak a tengerparti üdülőhelyeken 250 usd-tól kezdődnek, és a legluxusabb szállodákban önkényes magasságokba emelkednek.

A legmagasabb szállásárak a főszezonban, decembertől április közepéig érvényesülnek. Ha ebben az időszakban utazik, javasoljuk, hogy jó előre (legalább 4 hónappal) foglaljon szállást.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.