Orient Beach

Orient Beach

A több mint 2 km hosszú strand a sziget leghosszabb strandja, amely kiváló feltételeket biztosít az úszáshoz és a vízi sportokhoz.

Foglaljon le egy tengerparti szállodát kedvezményesen a booking.com oldalon.

A gyönyörű Orient Beach-ről beszélünk, amely St. Martin francia részén található. A környéken egy luxus üdülőhely található, sok apartmannal és nyaralóvillával, ezért a strand és környéke általános hangulata nagyon szép és ápolt.

A strand felszereltsége

Az Orient Beachet teljes egészében finom fehér homok borítja. Időnként hínár található a parton, de ez általában senkit sem zavar.

A vízbe való bejutás nagyon fokozatos és a strand nagy részén kényelmes homokos. Ezért is kiváló az Orient Beach kisgyermekes családok számára.

Sok helyen lehet napágyat és napernyőt bérelni (kb. 30 eur/szett egész napra), és több strandbárt és éttermet is igénybe lehet venni.

Hosszúsága miatt azonban az Orient Beachen akkor is bőven találsz helyet magadnak, ha nem szeretnél napozóágyat bérelni.

Vízi sportok és búvárkodás

Szent Márton keleti oldala gyakran szeles, így az Orient Beach remek hely a szörfözéshez vagy a sárkányhajózáshoz.

A strandon több felszereléskölcsönző és szörfiskola is található.

A strand déli részét egy kis öböl védi, és még szélben is nyugodt a víz. A tengerfenék itt sziklásabb, ezért a déli vég jó feltételeket kínál a könnyű szabadidős snorkelinghez.

Tengerparti szállás

A strand közvetlen közelében tucatnyi kiváló apartman és luxusszálloda található.

A legolcsóbb apartmanok árai 170 eurónál kezdődnek éjszakánként. Ebben a kategóriában a következő szálláshelyeket ajánljuk:

Ha inkább egy kompromisszumok nélküli luxusszállodát szeretne közvetlenül a tengerparton, nézze meg az Orient Beach Hotel **** árait és elérhetőségét.

Hogyan juthat el a strandra

A strandra legkönnyebben autóval lehet eljutni. A strandtól nem messze több helyen is vannak nagyméretű ingyenes parkolók.

A Marigot - Grand Case - Fr. Quartier (Orléans) útvonalon közlekedő minibuszok csak a főúton haladnak a strandtól kb. 1 km-re, óránként 2-3 alkalommal.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Sint Maarten-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.