Málta - internet és aljzatok

Comino

Tudja meg, hogy szüksége lesz-e adapterre a konnektorhoz, amikor Máltára utazik, vagy hogy milyen széles körben elérhető az internet és a mobiltelefon-jelek.

Szálláshely keresése Máltán

Elektromosság és konnektorok

Málta elektromos hálózata 50 Hz-en és 230 V-os végfeszültséggel működik.

Az Egyesült Királysághoz fűződő különleges kapcsolatai miatt a brit konnektorok eltérnek Európa többi részétől. Málta ezért azon kevés európai országok közé tartozik, ahol a konnektorokhoz adapterre lesz szükség.

A Máltán használtaljzatok és dugók "brit", azaz G típusúak, három négyszögletes lyukkal. Minden egyes konnektornak saját kapcsolója is van (általában közvetlenül a lyukak mellett), amellyel kikapcsolhatja az áramellátást.

  • Aljzatok - G
  • Feszültség - 230 V
  • Frekvencia - 50 Hz

Internet

Málta az EU része, így a mobiladatok roaming felár nélkül működnek minden uniós, izlandi, norvég és brit állampolgár számára. Máltán az internet lefedettség nagyon jó Málta, Gozo és Comino szigetének minden részén.

A nyilvános wi-fi hálózatokat a szállodák és panziók túlnyomó többsége kínálja, és számos nagyobb étteremben is elérhető.

Hívja a

Máltán ugyanazok a szabályok vonatkoznak az EU, Norvégia és az Egyesült Királyság mobilszolgáltatói számára, mintha belföldről telefonálna.

Tehát Máltáról ugyanazokkal az árakkal és tarifákkal telefonálhat haza, mintha az EU-ban, Norvégiában vagy az Egyesült Királyságban élne. Ne számítson extra roamingdíjakra, ha Máltára utazik.

Ha az EU-n kívülről érkezik, gyorsan és egyszerűen szerezzen máltai adatforgalmi e-sim-et az interneten. airalo.com.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.