Zöld-foki-szigetek - hogyan juthat el ide

Zöld-foki-szigetek

A Zöld-foki szigetekre kizárólag légi úton lehet eljutni. A szigeteken összesen 4 nemzetközi és belföldi repülőtér található. Ezek a repülőterek a következők:

Természetesen utazhatsz egyénileg, vagy ami még fontosabb, utazásszervezővel egy túra részeként.

Repülővel utazási irodával

A Zöld-foki szigetekre két vezető utazási irodával repülhetsz. Ezek a következők:

  • Holidays Sal
  • Holidays Boa Vista

Nálunk kereshet nyaralást, ahol az összes utazási iroda árait összehasonlítjuk a nyaralás-összehasonlító eszközünkben: keresés nyaralás a Zöld-foki szigetekre.

Általában 916 eur körüli összegre számíthat személyenként és hetente egy 4* vagy 5*-os tengerparti üdülőhelyen, all inclusive étkezéssel.

A Zöld-foki szigetekre utazni utazási irodával nemcsak olcsóbb, de kényelmesebb is az egyéni lehetőséghez képest. Szinte minden utazási iroda kínál olyan csomagokat, amelyek tartalmazzák a Sal vagy Boa Vista szigetére közvetlen repülőjárattal történő charterszállítást.

Egyénileg repülővel

Ha egyedül indulsz a Zöld-foki-szigetekre, nem leszel túlságosan elégedett a repülőjegy-ajánlatokkal. Egyrészt a járatok elérhetősége gyenge, másrészt pedig az árak a túrák árához hasonlíthatók.

A leggyakoribb járat az ön számára a TAP Portugal járata lesz lisszaboni átszállással. Számítson azonban 550 eur körüli árakra a retúrjegyek esetében. Lehetséges akciók ritkán jelennek meg, de ilyenkor akár 8 ezer korona alatt is lehet jegyet venni a Zöld-foki szigetekre.

A kalandvágyóbbak számára alternatívát jelentenek a közvetlen brüsszeli járatok a TUIfly Belgiummal. A jegyek ebben az esetben a szokásos 600 eurót kóstálnak, de van last minute akció is 300 eurós áron.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.