Grand Lisboa

Grand Lisboa

A giccses palota stílusban épült Grand Lisboa felhőkarcoló Makaó egyik nevezetessége és Kelet-Ázsia leghíresebb épülete.

A 10 legjobb makaói szálloda

Gyakorlatilag az egész épületet szállodai szobák foglalják el, a földszinten és az első emeleten pedig üzletek és kaszinók is helyet kaptak.

Hogy néz ki a Grand Lisboa felhőkarcoló?

Az épületet 2007-ben építették Makaó fellendülő gazdasági fejlődésének szimbólumaként.

Minden bizonnyal Makaó legjellegzetesebb épülete és a világ egyik legemlékezetesebb építménye. Alakja lótuszvirágra emlékeztet, homlokzata pedig aranyszínű, ami különösen napfelkeltekor és napnyugtakor gyönyörűen kiemelkedik.

Éjszaka a Grand Lisboa több színben világít.

A 261 méteres magasságával a Grand Lisboa Makaó legmagasabb épülete, és a makaói torony után a második legmagasabb épület a városban.

Tovább a kaszinóba

A pazar építészet elkápráztat a Grand Lisboa Hotel belsejében, ahol mindenki ingyenesen látogathatja a földszinten található kaszinót is.

A szálloda halljába és a kaszinóba mindenki ingyenesen léphet be. Nem kell a szállodában megszállnia ahhoz, hogy meglátogassa a helyi kaszinót.

Szálljon meg a Grand Lisboa szállodában

A Grand Lisboa Hotel Makaó egyik legfényűzőbb és legkívánatosabb szállodája, amely remek szolgáltatásokkal, valamint tökéletes elhelyezkedéssel rendelkezik Makaó közepén.

A szobaárak 200 usd és 400 usd között mozognak éjszakánként a szabad helyek függvényében.

A következő szállásdíjak megtekintése: Grand Lisboa Hotel

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Makaó-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.