Playa de Benijo

Playa de Benijo

Tenerife északkeleti partvidéke egy kicsit elfeledett hely, mégis itt találod a sziget legszebb strandjait. Mindegyiket finom fekete vulkanikus homok borítja, és egy közös nevező van bennük: rendkívül fotogén partvonal, magas hegyekkel, amelyek meredeken zuhannak a tengerbe, és érdekes vulkanikus sziklaalakzatokkal vagy sziklákkal, amelyek az egész partvonalat szegélyezik.

A helyi strandok közül a legnagyobb a Playa de Benijo, a kisebb strandok és strandok pedig a part mentén, Benijo és Almáciga városok körül helyezkednek el. Maguk a strandok nincsenek különösebben jól felszerelve, ami még nyugodtabbá teszi az élvezeteket. Az északi parton a nagyobb hullámok ideálisak a szörfözéshez.

A legolcsóbb szállások Tenerifén

Szállás

Az északkeleti partvidéken nincsenek városok, csak kis hangulatos falvak, így a szálláslehetőségek is korlátozottak, amelyek főként apartmanokat és nyaralóházakat foglalnak magukban. Almáciga vagy Taganana festői falvaiban keressen szállást.

Hogyan juthat el oda

Benijo területét egy keskeny, kanyargós út, a TF-134-es út köti össze a külvilággal, amely a hegygerincen csatlakozik a TF-12-es úthoz, amely La Laguna városába (30 km) és a sziget további részeire vezet.

Autóbérleti díjak összehasonlítása

Ezeket a kis falvakat a 946-os busz is megközelíti naponta körülbelül 8 alkalommal, közvetlenül Santa Cruz de Teneriféről.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Tenerife-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.