Mirador Cruz del Carmen

Mirador Cruz del Carmen

Irány Tenerife északkeleti csücske, ahol egy kanyargós út 1000 méteres tengerszint feletti magasságba vezet, a meredek lejtők, babérerdők és teraszos mezők buja zöld táján keresztül, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező vidékre.

A legolcsóbb szálláshelyek Tenerifén

A leghíresebb és leglátogatottabb kétségtelenül a Mirador Cruz del Carmen, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik délre.

Dombok, mezők, erdők, falvak és a távoli háttérben az Atlanti-óceán. A kilátópontnál az étteremben elfogyaszthatsz egy kis harapnivalót, vagy elindulhatsz a két rövidebb (legfeljebb kb. 1,5 órás gyaloglásig tartó) körtúra egyikén, ahol egyre több kilátásban gyönyörködhetsz a környező tájra.

Hogyan juthat el oda

A Cruz del Carmen kilátó a TF-12-es hegyi úton található, amely La Laguna városát a hegycsúcsokon át a Teresitas stranddal köti össze. Az étterem mellett egy meglehetősen nagy ingyenes parkoló található.

Tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető. Közvetlenül a kilátónál van egy buszmegálló, és a 76-os, 77-es, 273-as és 275-ös buszjáratok mind La Laguna városából indulnak.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Tenerife-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.