Lukács fürdő

Lukács fürdő

A Lukács Gyógyfürdő (Szent Lukács Gyógyfürdő) Budapest egyik kevésbé látogatott, de csendesebb és jellegzetesebb fürdője. Kellemes, intim környezetben, egy kisebb funkcionalista épületben található, és sosem olyan zsúfolt, mint az ismertebb Széchenyi- vagy Gellértfürdők.

A legolcsóbb szállás Budapesten

A Lukács Gyógyfürdő egész évben nyitva tart, és egy 2 medencével rendelkező kültéri részre és egy 6 termál élménymedencével rendelkező beltéri részre oszlik, ahol vízmasszázsfúvókák, pezsgőfürdők és egyéb kezelések várják a vendégeket.

Az összes medence vizét termálforrás táplálja, és a víz hőmérséklete egész évben 30 °C körül van, beleértve a kültéri medencéket is. A gőzfürdőket, szaunákat, iszappakolásokat és számos más szolgáltatást is igénybe vehet.

Más budapesti fürdőkhöz hasonlóan a termálvíz itt is ideális mozgásszervi panaszok kezelésére.

Belépés és nyitva tartás

A fürdő naponta 7:00-19:00 óra között tart nyitva.

Kétféle belépőjegy kapható, amelyek megvásárolhatók a helyszínen vagy online a fürdő hivatalos weboldalán.

Munkanapok Hétvégén és ünnepnapokon
Felnőttek 4 800 huf 5 200 huf
Idősek és diákok 3 400 huf 4 500 huf
Belépés 17 óra után 3 400 huf 4 500 huf
Csak szaunavilág 1 200 huf 1 200 huf

Elhelyezkedés és közlekedés

A Lukács Gyógyfürdő a Duna budai oldalán, a Frankel Leó utcában, a Margit híd híd közelében, egy kis sárga épületben, kissé eldugva fekszik. Tömegközlekedéssel is eljuthatsz ide:

  • Szent Lukács Gyógyfürdő megálló - 17-es, 19-es, 41-es villamosok.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Budapest-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.