FlyDubai járatok

A flydubai fő célállomásai a Közel-Keleten, Közép- és Dél-Afrikában, valamint Dél-, Közép- és Kelet-Európában találhatók.

Az utazók kereshetnek közvetlen járatokat Dubajba, valamint csatlakozó járatokat távolabbi és egzotikus célállomásokra, például Srí Lankára, Thaiföldre, a Maldív-szigetekre, Zanzibárra és Ománba.

A viteldíjak körülbelül 30%-kal olcsóbbak, mint az Emirates járatai. A Prágából Dubajba szóló menettérti jegyek például a következő címen találhatók meg 366 eur. Járatok Thaiföldre a 660 eur, a Maldív-szigetekre vagy Srí Lankára a 586 eur.

A legolcsóbb flydubai jegyeket a www.flydubai.com oldalon, valamint a hagyományos foglalási portálokon találja. Vásárolja meg jegyeit legalább 2-4 hónappal az indulás előtt.

A flydubai.com oldalon történő vásárláskor az árhoz egy 3%-os kártyadíj is hozzáadódik, amely csak közvetlenül a fizetés befejezése előtt jelenik meg.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.