FlyDubai fedélzeti szolgáltatások

Ne várjon túl sokat a repülés során. Ez egy klasszikus fapados, de mégis szép juttatásokkal.

A fedélzeti frissítőket csak korlátozottan lehet megvásárolni, lásd a fedélzeti frissítőmenü fotóját.

Hosszabb járatok esetén ezért ideális, ha a flydubai-on a Manage my Booking menüpontban választja ki és vásárolja meg a meleg ételt, vagy ha a jegyek a VALUE tarifára szólnak, amely már tartalmazza a meleg ételt.

Az úgynevezett Standard Meal, amelyet a VALUE viteldíj tartalmaz, egy adag meleg étel és egy pohár víz. Az ételek finomak és az adagok bőségesek. A hosszabb járatokon az utaskísérő személyzet forró teát és kávét is osztogat, amelyet minden utasnak felkínálnak.

AzIFE, azaz a fedélzeti szórakoztató rendszer minden járaton rendelkezésre áll. A képernyőn követheti a járat menetét, vagy ingyenesen hallgathat zenét. A fejhallgatóhoz klasszikus 3,5 mm-es csatlakozó áll rendelkezésre.

Ha filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat szeretne nézni, akkor csomagot kell vásárolnia. A 20 aed sorozatokat és tévéműsorokat kap, és 40 aed a filmek teljes választékát kapod ráadásul. A filmek között böngészhetsz, majd eldöntheted, hogy megveszed-e a csomagot.

A vásárlás a fizikai hitelkártya feltöltésével történik.

A takarók és párnák nem állnak rendelkezésre a turistaosztályon utazók számára.

Transzfer Dubajban

Nagyon gyakoriak az olyan kérdések, mint például: "Meg tudom-e csinálni az egyórás dubaji átszállást?". A válasz igen.

A légitársaságok soha nem árulnak olyan jegyeket, amelyekkel nem lehet repülni. A dubaji 2-es terminál nagyon kicsi, és legfeljebb 20 percre lesz szüksége a csatlakozáshoz.

Választhat azonban egész napos átszállást is, amely során felfedezheti Dubajt és a Jumeirah Beachet. Tudjon meg többet a dubaji repülőtérről történő közlekedésről.

A Dubaj-Bangkok új útvonalat 2018 márciusától törölték, és a flydubai szorosan együttműködik az Emirates légitársasággal. Az utasok így Prágából a flydubai, majd az Emirates járatával fognak repülni. A beszállókártyákat Prágában kapják meg, valamint a poggyászukat a célállomáson vehetik át. A tranzitzóna buszok biztosítják a 2. és a 3. terminál közötti átszállást.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.