Siam Park

Siam Park

Ha a vízparti lazítás helyett inkább az egyedi szórakozást választja, akkor ne hagyja ki a népszerű Siam Parkot, a vízi vidámparkot, amely évek óta Európa legnagyobb, legmodernebb és legjobb vízi parkjának számít a maga nemében. Lehet, hogy a park meglehetősen giccses ázsiai stílusban van kialakítva, de ha szereted a nagy gesztusokat és az adrenalinlöketeket, nem fogsz csalódni benne.

A legolcsóbb szállások Tenerifén

A Siam Park sokkal több, mint egy vízi park. Itt számtalan csúszdán, vízicsúszdán és egyéb vízi attrakcióban élvezheted az utazásokat, amelyek egész nap szórakoztatnak. Csússzon le a 28 méter magas Tower of Power alagútba, és lovagoljon át a cápákkal és rájákkal teli hatalmas akváriumon, vagy szörfözzön a medencében, amelynek mesterséges hullámai akár 3 méter magasak is lehetnek, mindezt egy gyönyörű, trópusi parki környezetben.

Belépődíjak és nyitvatartási idő

A park május 1-jétől október 31-ig 10 és 18 óra között, az év többi részében pedig 10 és 17 óra között tart nyitva.

Abelépőjegyek árai, amelyeket a park weboldalán online lehet megvásárolni, a következők:

  • Felnőtt 11 éves kor felett: 42 eur
  • Gyermekek 3-11 éves korig: 30 eur
  • Web: siampark.net

Hogyan jutok el oda

A Siam Park a sziget déli részén, Costa Adeje üdülőhelyen található, közvetlenül az autópálya mellett. Autóval közlekedve lehetetlen eltéveszteni, a Siam Park táblák már sok kilométerrel Adeje előtt megjelennek. A parkolás a bejáratoknál ingyenes.

A 424-es busz, amely Costa Adeje és Los Cristianos üdülőhelyeket köti össze, szintén megáll a főbejáratnál.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Tenerife-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.