Costa Adeje

Costa Adeje

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb és legmodernebb üdülőhelye Costa Adeje. A sziget déli részén található nagy turisztikai övezet három üdülőhelye(Los Cristianos és Playa de las Américas) közül ez a legészakibb, és minden típusú utazó számára minden lehetőséget kínál. Costa Adejében az éjszakai élet szerelmesei élvezhetik a számos bárt, éttermet és diszkót, valamint a gyermekes családok a város csendesebb részein.

Az éttermekkel és üzletekkel teli gyönyörű sétány végigfut a part mentén.

Foglaljon szállást Tenerifén most

Strandok és úszás

Costa Adeje strandjai mind tiszták és jól karbantartottak, és lágyan lejtik a tengerbe. Az összes itteni strandot fekete, durva vulkanikus homok borítja. Mindenütt napozóágy- és napernyőbérlési lehetőség, éttermek, bárok és vízi tevékenységek várják a vendégeket.

  • Playa de Fañabé - a legnagyobb helyi strand közvetlenül a város központjában található, egy kilométer hosszú sávot kínál az összes szálloda és létesítmény közelében.
  • Playa de la Pinta - egy kisebb városi strand a kikötő közelében, amely ideális a reggeli vagy esti fürdőzéshez, de napközben hajlamos zsúfolt lenni.
  • Playa de El Bobo - forgalmas strand az üdülőhely legdélebbi részén, a diszkók és kaszinók közelében. Reggel és délelőtt általában üresebb, de késő este már zsúfolt
  • Playa del Duque - egy kisebb, szép strand a város északi részén, amely napközben és este több nyugalmat biztosít.

Costa Adeje-től északra, La Caleta és Callao Salvaje települések között gyönyörű természetes homokos strandok találhatók. A sziklás partvonalat időnként homokos strandok szakítják meg, ahol nincsenek létesítmények, de nagyon kevés az ember.

Ha megunja a strandokat, szórakozzon a hatalmas Siam Park vízi vidámparkban, amely Costa Adeje déli részén, az autópálya mellett található.

Szállás Costa Adeje

A szomszédos Playa de las Américashoz hasonlóan Costa Adeje is mesterséges város, és teljes egészében apartman- és szállodakomplexumokkal van tele. Az üdülőhely alakjából adódóan egyikük sincs 400 méternél messzebb a tengerparttól. Costa Adeje legolcsóbb apartmanjai 44 eurótól kezdődnek 2 főre éjszakánként, a szállodák és üdülőhelyek árai 92 eurónál kezdődnek 2 főre éjszakánként.

Hogy jobb képet kapjon, összeválogattuk a Costa Adeje legjobb szállodáit: Sunset Bay Club, First Line Seaview Apartment, Lagos de Fañabé Beach Resort

Right

Costa Adeje a fő parti autópályán fekszik, 80 km-re Santa Cruz de Tenerifétől és 21 km-re a Tenerife Sur repülőtértől (TFS).

Bár a parkolás a nyilvános parkolókban ingyenes, nem sok van belőlük, a legtöbb helyet a szállodák parkolói foglalják el, kizárólag a vendégek számára.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Tenerife-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.