Playa de La Tejita

Playa de la Tejita

A Tenerife Sur TFS repülőtér közelében található a gyönyörű, hosszú és széles La Tejita strand, amely népszerű a kitesurfosok körében, és tökéletes hely arra, hogy búcsút vegyen az Atlanti-óceántól a repülés előtt. La Tejitát finom fekete vulkanikus homok borítja, és a legtöbbször csak néhány másik ember lesz a nagy területen. La Tejita falu felé napágyakat és napernyőket bérelhet, egyébként a strand többi részén nincsenek létesítmények.

Keresse meg a legjobb szállodát a tengerparton

A tengerpartról kilátás nyílik a 171 méter magas Montaña Roja vulkáni kúpra, amely népszerű turisztikai látványosság, és amelyet egy jelzett ösvényen megmászhatsz. Ez a hegy valójában megfelel a "Roja" nevének, mivel sziklái téglavörösek.

Hogyan juthat el oda

La Tejita könnyen megközelíthető a repülőtér előtt a főútról leágazó parti úton. A strand nyugati végénél, valamint a Montaña Roja-ra vezető rövid túra kiindulópontjánál ingyenes parkoló áll rendelkezésre.

Autóbérleti díjak összehasonlítása

A 410-es, 470-es és 483-as buszjáratok La Tejita városán keresztül közlekednek.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Tenerife-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.