Bretanha

Bretanha

A kisvárosban megtekintheti a Nossa Senhora da Ajuda templomot és a felújított Moinho do Pico Vermelho szélmalmot.

Válasszon egy tengerparti hotelt São Miguelben

Bretanha a sziget északnyugati partján fekszik, és tökéletes hely egy rövid, egyórás megállásra São Miguel körüli útja során. A fő látnivaló a gyönyörű, történelmi, piros-fehér színű szélmalom, amely ingyenesen látogatható. Pontosabban, egészen a malomig elsétálhat, de nem mehet be a belsejébe.

A Punta da Costa kilátóhoz is ellátogathat, ahol az Atlanti-óceán messze maga alatt látszik: a Bretanha egy magas sziklán áll, és a kilátás a partvidékre valóban lenyűgöző.

Amellett, hogy Bretanha autóval is könnyen megközelíthető, buszok is jól megközelíthetőek, amelyek hétköznapokon akár naponta 7-szer, hétvégén pedig 4-6 alkalommal közlekednek közvetlenül a falun keresztül vagy a 200 méteres főúton. A 208-as, 219-es és 221-es buszjáratok Ponta Delgadából Capelason keresztül közlekednek. A hivatalos menetrendet utoljára 2013-ban frissítették, így a részletekről a helyszínen kell tájékozódni.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót São Miguel-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.