Fælledparken

Park

Koppenhága legnagyobb parkja sétákat, sportolási és napozási lehetőségeket, koncerteket és a híres Copenhagen Historic Grand Prix-t (veteránautó-verseny) kínál, amelyet minden évben augusztus első hétvégéjén rendeznek meg.

Hotelek megtekintése Koppenhága központjában

Pihenjen a fűben a vízparton

A hatalmas Faelledparken remek lehetőséget kínál a meleg nyári napokon a pihenésre, és kellemes és sokkal nyugodtabb választás a Rosenborg-kastély körüli királyi kertekhez képest.

A park közepén egy nagy tó található, amely körül a mindig ápolt füvön heverészhet, vagy több paddal ellátott asztalnál felállíthatja pikniktáborát.

Koppenhágai Történelmi Nagydíj

A Fælledparken körüli utcákon minden évben megrendezik a nosztalgikus versenyautók nagy népszerűségnek örvendő, a történelem keresztmetszetét bemutató versenyét. Ez Dánia legnagyobb autós rendezvénye.

A versenyt mindig augusztus első hétvégéjén rendezik meg, és a jegyeket körülbelül 2 hónappal előre árulják. Az egy napra szóló jegyek körülbelül 350 dkk-ba kerülnek, a hétvége mindkét napjára szóló jegyek általában kedvezményesek, és körülbelül 600 dkk-ba kerülnek.

Hivatalos információkért és online jegyvásárlásért látogasson el a chgp.dk weboldalra.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Koppenhága-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.