Costa Rei

Costa Rei

Costa Rei - a Királyi part - virágzó turisztikai üdülőhelye néhány igazán királyi stranddal büszkélkedhet, finom, hófehér homokkal és meglehetősen kiterjedt létesítményekkel.

A 10 legfényűzőbb szálloda Szardínián

Az üdülőhely nagyjából 70 km-re fekszik a Cagliari CAG repülőtértől.

Strandok és úszás

A Costa Rei-parton de facto csak egyetlen, több mint 8 km hosszú strand van, amely északon Capoferratónál kezdődik, Costa Rei fő üdülőhelyén keresztül folytatódik, és délen a kis Sant'Elmo üdülőhelyen ér véget.

Egy kis sziklánál történő rövid megszakítás után a fürdőzés a Cala Sinzias strandon folytatódik, amely körülbelül 2 km hosszú, Casa della Marina strandnál. A Costa Rei-parton rengeteg lehetőség van a fürdőzésre, beleértve a turisták tömegei nélküli, eldugottabb helyeket is.

A strandokon mindenütt lehet napágyakat, napernyőket, pedálos csónakokat bérelni, vagy kihasználni a különböző vízi tevékenységekre vonatkozó számos ajánlatot.

Szállás

A Costa Rei körüli egész tengerpart az egyik legolcsóbb üdülőhely Szardínián belül. Ennek ellenére a főszezonban számítson arra, hogy az árak 80 eur és 100 eur között kezdődnek éjszakánként 2 fő részére, azonban az ünnepeken kívül kis szerencsével és legalább 3-4 hónappal előre történő foglalással 75 eur alatt is kaphat szállást éjszakánként egy kétágyas szobában.

A legjobb választásaink Costa Rei szállásai között:

Közlekedés

Bár Szardínia bejárásához általában az autó a legkényelmesebb közlekedési eszköz, Costa Rei teljes hosszában, maximum 250 méter hosszan végigfut egy út, amelyen buszmegállók is vannak.

Hasonlítsa össze az autóbérleti díjakat Szardínia területén

Cagliariból és a környező üdülőhelyekről tehát igen könnyen eljuthatunk ide.

A 101-es és 135-ös buszok a Cagliari - Villasimius - Casa della Marina - Sant'Elmo - Costa Rei - San Vito útvonalon közlekednek.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Szardínia-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.