Szállodák a repülőtér közelében Prága

Károly híd Prágában

Ha nem Prágában száll meg, és a kora reggeli órákban indul, a terminálok közelében lévő szálláshelyek megfelelőek lehetnek.

Szállodák a repülőtér közelében

Közvetlenül a repülőtéren három szálloda található.

  • AeroRooms - Szobák közvetlenül az 1. terminálon belül, a nyilvános és a tranzit területekről is megközelíthetőek, árak 100 eurótól kezdődően
  • Courtyard by Marriott Prauge Airport **** - kb. 100 méterre mindkét termináltól, árak 150 eur-tól
  • Holiday Inn Prague Airport **** - kb. 450 méterre a termináltól az "U Hangar" buszmegállónál, gyalogosan vagy ingyenes szállodai transzferrel, árak 100 eur-tól

Nagyságrenddel olcsóbb szállásért akár 70 eur-t is fizethet egy olyan szobáért, amely saját zuhanyzóval és közös WC-vel rendelkezik a folyosón. A szálló a "K Airport" buszmegállónál található, a terminálok a 100-as, 119-es és 191-es buszjáratokkal, nagyon kora reggeli indulás esetén a 910-es éjszakai busszal érhetők el. Menetrendek a pid.cz weboldalon találhatók.

Szállodák Prága központjában

A legszélesebb szállodaválasztékért és szálláslehetőségekért a városközpontba kell hajtania, ahol olcsó diákszállókat és luxusszállodákat talál.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.