Parkolás a repülőtéren Prága

Károly híd Prágában

Ha autóval utazik a prágai repülőtérre, az árakról és egyéb információkról ebben a részben tájékozódhat.

Hosszú távú parkolás

Egy hétre 46 eurótól, illetve nyári főszezonban 52 eurótól parkolhat a termináltól kb. 5 perces autóútra lévő magánparkolóban (a parkolás után furgonnal azonnal a repülőtérre viszik, ingyenesen). Foglaljon online a goparking.cz weboldalon keresztül a "CLC001" promóciós kóddal.

Parkoljon közvetlenül a repülőtér termináljainál a 2. terminál előtti "A" Smart parkolóban és az 1. terminál előtti "C" Comfort parkolóban.

A Smart heti 64 eurós, a Comfort pedig 2.260 CZK-ért kínálja a parkolást online foglalás esetén. A nyári szezonban ismét magasabbak az árak, a Smart parkoló 83 eurós heti áron, a Comfort parkoló 99 eurós áron.

Rövid távú parkolás

Közvetlenül az 1-es és 2-es terminál előtt 15 percig ingyenes gyorsparkolók állnak rendelkezésre, de további 15 percért 4 eurót, sőt egy teljes órára 7 eurót kell fizetni. Az ingyenes parkolás 24 órán belül 1x15 percre korlátozódik.

Ha tudod, hogy 15 percnél tovább maradsz, állj meg a 2. terminál melletti B vagy C "Economy" parkolóban vagy a Courtyard Hotel mögött. Itt egy óra 3 eur-ba kerül.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.