Transzfer a repülőtéren Milánó Bergamo

Bergamo

Csak egy terminál van az összes járat számára. Az érkezési és biztonsági check-in pultok a földszinten találhatók. Az első indulási szint csak az utasok számára van fenntartva.

A nap csúcsidőszakában (különösen kora reggel és délután) a biztonsági ellenőrzésnél a sorok gyakran 45 percig is elhúzódnak.

A terminál letölthető térképei megtalálhatók a repülőtér hivatalos honlapján: milanbergamoairport.it/en/maps.

Olcsó szállodák a bergamói repülőtér közelében

Transzfer a járatok között

Bár a bergamói repülőtéren nem lesz hivatalos átszállás, a tapasztalt utazók szeretik kombinálni a fapados légitársaságok járatait, és mivel Bergamóból Európa-szerte számos járat indul, ez a repülőtér fontos átszállási pontként szolgál.

Ha csak kézipoggyásszal utazik, nem kell elhagynia a tranzitzónát, ha a schengeni térségen belül átszáll. Használja a mozgólépcsőket vagy a lépcsőket a csomagmegőrzőből az első emeletre (A, B kapuk). Ha feladott poggyásszal száll át, vagy ha legalább az egyik járatát a schengeni térségen kívülre irányítják, mindig ki kell jönnie, és újra át kell mennie a biztonsági ellenőrzésen.

Javasoljuk, hogy legalább 3,5 órát szánjon a kényelmes átszállásra.

Hosszabb transzfer esetén ajánlott egy rövid kirándulás a Città Alta (más néven Óváros vagy Felsőváros) történelmi központjába, vagy egy látogatás az Orio al Serio bevásárlóközpontban. A bevásárlóközpont közvetlenül a repülőtérrel szemben található, és az autópálya alatti aluljáróhoz kapcsolódik.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.