Szolgáltatások a repülőtéren Milánó Bergamo

Bergamo

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Bergamo repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Internet és wi-fi

Ingyenes wifi áll rendelkezésre a FreeLuna Social WIFI hotspoton keresztül.

Ha EU-s sim-kártyát használ, Olaszországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen be adatforgalmi e-sim kártyát az airalo.com oldalon.

Szupermarket

A bergamói repülőtéren nincsenek élelmiszerboltok vagy kisebb kisboltok.

Ha azonban elég időd van, ellátogathatsz a közvetlenül a terminállal szemben található hatalmas Oriocenter bevásárlóközpontba. Az autópálya alatti gyalogos átjáró elérhető, és a távolság körülbelül 400 méter.

A több száz üzlet között egy nagy Iper élelmiszer hipermarket is található. Információk és az üzletek listája az oriocenter.it weboldalon található.

Olcsó szállodák a bergamói repülőtér közelében

Éttermek és üzletek

Éttermek a biztonsági ellenőrzés előtt és után is találhatók. A tranzitzónában sokkal szélesebb a választék. A következő éttermek például népszerűek:

  • McDonald's - a biztonsági ellenőrzés után, nyitva 5:00-21:30-ig.
  • Rossopomodoro (autentikus olasz konyha) - nyilvános terület, nyitva 11:30-21:30-ig.
  • Panino Giusto - biztonsági ellenőrzés után, nyitva 10:00-22:00
  • Caio (pizza és pannini) - biztonsági ellenőrzés után, nyitva 4:00-22:00
  • Az éttermek teljes listája: milanbergamoairport.it/restaurants

Üzletek bőségesen vannak, különösen a biztonsági ellenőrzés után, és többnyire ruházati és kiegészítő butikok (Aeronautica Militare, Boggi, Victoria's Secret), szuvenírboltok vagy klasszikus Duty Free üzletek.

Poggyászmegőrzés

A P1 parkolóban 8:00-15:00 között csomagmegőrzőt találunk, 15:00 és 22:00 között a személyzet csak telefonon érhető el. A díj 5 euró táskánként és naponta.

Gyorstalpaló

A bergamói repülőtér hírhedt a hosszú sorban állásról a biztonsági ellenőrzéseknél, különösen reggel és este.

Ha tudod, hogy nem fogsz elég idővel megérkezni a repülőtérre, fontold meg a hivatalos Fast Track szolgáltatás megvásárlását 8 euróért , amelyjelentősen lerövidíti a várakozási időt a biztonsági ellenőrzésnél.

A szolgáltatást online vásárolhatja meg a repülőtér honlapján: ecommerce.milanbergamoairport.it.

Ivóvíz

Bár a repülőtéren nincsenek ivókutak, ivóvíz általában a mosdók mosdóiban található mosdókagylókból szerezhető be, ahol hideg víz is rendelkezésre áll.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.