Szállodák a repülőtér közelében Milánó Bergamo

Bergamo

Korai indulás vagy késő esti érkezés esetén hasznos lehet a bergamói repülőtér közelében lévő szállás.

Szállodák közvetlenül a terminál mellett

Anélkül, hogy bármilyen közlekedési eszközt igénybe kellene vennie, két szálláslehetőség is rendelkezésre áll: az egyik közvetlenül a terminálban, a másik pedig a repülőtérrel szemben, néhány lépésre.

  • ZZZleepandGo BGY - kapszulahotel közvetlenül a repülőtéri terminálon, de a minőséghez képest viszonylag magas árakkal (a következőktől 50 eur kapszulánként)
  • NH Orio Al Serio - egy klasszikus 4*-os szálloda, mindössze 75 méterre a termináltól, az autópálya alatti aluljárón keresztül érhető el (árak: -tól 120 eur 2 ágyas szoba)

Szállás Milánó-Centrale állomás közelében

Ha a milánói kirándulásokhoz inkább mindig egy helyen és a reptéri közlekedés közelében szeretne megszállni, akkor stratégiai fontosságú a közvetlenül a főpályaudvar környéke, ahová a bergamói repülőtérről induló összes buszjárat megy.

Az első buszok a Milano Centrale pályaudvarról a repülőtérre hajnali fél négy körül indulnak.

Szállás Bergamo

Ha Bergamóba tartasz, ideális esetben a helyi központi pályaudvar környékén is megszállhatsz, ahonnan az 1A vonal első buszai a repülőtérre 4:30-kor indulnak.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.