Transzfer a repülőtéren Bridgetown

Barbados

Az egyszerű és nagyrészt nyitott terminálnak csak a földszintje van.

Ha a terminál felé nézünk, jobbra az érkezők, balra pedig az indulók találhatók, a check-in pultok pedig részben a szabadtéri csarnokban vannak.

Egyetlen biztonsági ellenőrző ponton keresztül jutunk az összes indulási területre közös tranzitterületre. Barbadosról való induláskor nincs útlevél-ellenőrzés.

Átszállás a járatok között

A barbadosi repülőtér fontos átszállási pontként szolgál olyan úti célok felé, mint a Grenadine-szigetek és a környező kisebb karibi szigetek.

Még akkor is, ha a járatok ugyanazon a foglalási napon indulnak, át kell mennie a bevándorlási és útlevél-ellenőrzésen, ki kell lépnie a repülőtérről, 50 métert kell gyalogolnia az indulási területig, és újra be kell jelentkeznie.

Az eljárás azonban nem hosszú, legfeljebb 30 percet vesz igénybe. A poggyászát is be kell gyűjtenie és újra fel kell adnia, kivéve a LIAT vagy a Caribbean Airlines egyes járatain.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.