Szolgáltatások a repülőtéren Bridgetown

Barbados

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a barbadosi repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Olcsó szállodák Barbadoson

Internet és wi-fi

Awifi ingyenes és korlátlan, de csak az indulási területen érhető el a biztonsági ellenőrzés után. A nyilvános csarnokban és az érkezési területen nincs wifi.

A bridgetowni repülőtéren nem sok mobilszolgáltató üzlete van. Szerezzen gyorsan és egyszerűen barbadosi e-sim adatot a weben airalo.com.

Éttermek és üzletek

Az indulási váróban (a check-in pultok mellett) található a barbadosi Chefette gyorsétteremlánc egyik fiókja (9-9 óráig). A biztonsági ellenőrzés mögött egy kis ételudvar található egy Subway-üzlettel, egy klasszikus étteremmel és több kisebb pizzériával vagy bagettüzlettel.

A tranzitzónában ajándéktárgyakat, a vámmentes üzletben árukat vagy képeslapokat is vásárolhatunk, amelyeket a szintén a biztonsági ellenőrzőpont mögött található postaládába dobhatunk be. Postabélyegeket a postahivatalban árulnak, amely a nyilvános zónában található (de 14:30-kor bezár).

ATM-ek és pénzváltók

A barbadosi repülőtéren nincs pénzváltó.

A Royal Bank of Canada bankautomata az érkezési és az indulási csarnokok közötti nyilvános területen található. Barbadoson azonban legálisan lehet amerikai dollárral fizetni.

Poggyászok tárolása

A Bridgetown repülőtér nem rendelkezik poggyászmegőrzővel.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.