Szállodák a repülőtér közelében Amszterdam

Amszterdam

A schipholi repülőtéren sok az átszálló utas, és sok átszállás hosszú éjszakai várakozási idővel jár. A légitársaságok már nem fedezik a szállodai költségeket a jegy részeként.

Emellett a járatok nagy része nagyon korán reggel indul. Mindkét esetben ideális, ha a terminálhoz közeli szállodát foglal.

Szállodák a terminál közelében

A csak utasoknak fenntartott tranzitrészlegben (a biztonsági ellenőrzés mögött) található a YOTELAIR Transit Hotel. Előnye, hogy egyáltalán nem kell elhagyni a repülőtér épületét, hátránya a miniszobák (inkább fülkék) és a magas árak, éjszakánként 200 eurótól.

Szállodák gyalogos távolságra

A termináltól 5-10 perc sétára, közvetlenül a repülőtér területén találsz klasszikus prémium szállodákat, amelyek árai éjszakánként 190 eur és 230 eur között mozognak egy 2 ágyas szobában.

Olcsó szállodák a közelben (ingyenes közlekedés)

A közeli Hoofddorp városában aztán tucatnyi más helyi és nemzetközi márkájú szállodát talál. A legolcsóbbak árai 100 eur és 150 eur között kezdődnek. Olyan szállodákat választunk ki, amelyek ingyenes privát reptéri transzfert biztosítanak.

  • Bastion Hotel 4* - 5 percre, a legolcsóbb szálloda a repülőtér közelében
  • Best Western Plus 4* - 5 percre
  • Ibis Schiphol 3* - 10 percre, kényelmes szálloda az Amszterdam belvárosába való utazáshoz is, mivel a 397-es gyorsbusz közvetlenül előtte áll meg.

Az összes szállodabusz megállója közvetlenül a terminál előtt található, és az A9-13-as számmal van jelölve.

Szállodák a központban a vasútállomások közelében

Ha Amszterdam központjában, de ugyanakkor a repülőtérre vezető vasútállomás közelében szeretne megszállni, akkor ezeket a szállodákat ajánljuk:

  • A Centraal pályaudvaron -A-Train Hotel 3* (egyike azon keveseknek a központban, ahol az árak jóval 183 eur/éj alatt vannak)
  • Sloterdijk állomáson - MEININGER Hotel 3*
 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.