Wizz Air hűségprogram

Wizz Air - Airbus A320

A Wizz Air előfizetést kínál a gyakran utazóknak, amely a járatokra és a feladott poggyászra vonatkozó kedvezményekre jogosít. Előnye, hogy a tagság megvásárlása már az első repülésnél megtérülhet.

Wizz Discount Club

Egyszeri díj ellenében egy éven keresztül kedvezményeket kaphatsz a repülőjegyekre neked és utastársaidnak. A Wizz Discount Club (WDC) két lehetséges tagsággal rendelkezik, amelyek abban különböznek, hogy egy foglalásonként hány utasnak adható kedvezmény.

Mennyibe kerül a tagság

A tagság költsége attól függ, hogy milyen típust választasz. Két típus közül választhat, nevezetesen a standard vagy a csoportos. A standard az Ön és egy másik utastársának kedvezményre jogosít. A csoportos tagság nagyobb, összesen legfeljebb 6 fős csoportban történő utazás esetén alkalmazható.

Standard tagság Tag + 1 útitárs 39,99 eur
Csoportos tagság Tag + 5 kísérő 69,99 eur

A repülőjegy-kedvezmények csak akkor érvényesek, ha a WDC tagja saját maga és mások számára is vásárol jegyet ugyanazon a foglaláson.

Mennyit fogok megtakarítani

A kedvezmények mind a repülőjegyekre, mind a feladott poggyászra érvényesek. A repülőjegyeken 10 eurót, a feladott 20 kg vagy 30 kg súlyú poggyászon pedig 5 eur-t takaríthat meg darabonként és járatonként.

  • kedvezmény a repülőjegyre 10 eur
  • poggyászkedvezmény 5 EUR

Fontos megjegyezni, hogy a kedvezmény egyirányú járatra vonatkozik. Ha például Rómába és vissza repül, akkor 20 eur-t spórolhat az egy útra szóló jegyeken.

A repülőjegyekre vonatkozó kedvezmények csak a 20 eurónál drágább járatokra vonatkoznak.

Mikor éri meg tagságot vásárolni

Egyszerű matematikai számítások azt mutatják, hogy a tagság megvásárlása szinte bármikor, már az első utazáskor megtérül.

Példa. Egyetlen egyirányú jegyen 10 eur-t spórolsz, ez négy egyirányú járatot jelent, tehát 40 eur lehetséges megtakarítás. A tagság megvásárlása 40 euróba kerül. Egy eurót sem fizet pluszban, viszont a következő 365 napra kedvezményes jegyeket vásárolhat. A tagság 1 évre szól, de bármelyik időpontra vásárolhatsz jegyet.

Hogyan vásárolhat tagságot

Ajáratok kiválasztásakor , választhat a normál ár vagy a klubár közül. A klubárra kattintva a rendszer automatikusan a tagsági tétel megvásárlásához vezeti Önt. Ekkor jogosult lesz a kedvezményes repülőjegyekre.

Hivatalos információk a wizzair.com oldalon találhatók.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.